Jáj... To by mě ani nenapadlo, že by to v česku vysílali. No, hele, my TV dali pryč, u nás na ní nikdo nekoukal - všichni u svejch PC (v mým případě u Macu ) a prostě pak se nějak rozbilo TV připojení, tak nikomu nevadilo, dkyž se řeklo, že se dá pryč.
Ale mám Král tančí stažený a průběžně nutím Nagu, aby se na to podíval.
whííí jestli je řeč o televizi tak mám taky vlastní v pokoji ato druhou máme vobíváku. Jenže máma se naštvala že jse státou perem o ovladač a tak jednou koukám. Já mám v pokoji televizi
Děkuji, právě jsi mě dokonale odradil od toho, abych se na to kdy podíval. Koukám, že je to Billy Eliot smíchaný s Farinellim. U obou filmu mi bylo lehce nevolno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Farrineli je jen sex/uvřískáné árie kastráta. Král tančí je Versailles, jedna milostná scéna s králem a nějakou jeho děvkou a scéna v nevěstinci, kde umře páže Brunet (podle reál. událostí: https://cs.wikipe....C5.BEivot )... Myslím, že třeba GoT je v tomhle ohledu mnohem horší... mimochodem, právě jsem se kouknul na třetí díl 4. série. Zajímavý.
No a tenhle film reflektuje reálné události tak, jak šly za sebou (na jako v případě Amadea od Formana) a je to první film (je to z roku 2000), kde vůbec byla udělaná rekonstrukce barokního tance tak, jaký doopravdy byl. Podlě mě je to skvělý film, který krásně ukazuje dobu Krále Slunce takovou, jaká byla.
Nevím, mě se film líbil. YouTube Video
Upravil/a Mike dne 21.04.2014 21:13
Mně by nevadilo, kdy by tam šoustali. Mně vadí právě ta doba - hlavně proto jsem se pořád nepodíval. Trailer ukázal, že ji podávají tak věrohodně, že bych to prostě nedal. Mně se ta jejich kultura, ještě v tomhle období, nehorázně příčí. Ať žije středověk a Sedmá pečeť! Už jste někdo viděli?
Jj, poslední GoT jsem teď zkoukl a dost dobrý.
@BW: Frozen byl krásný animák. Musím si ho konečně pustit v originále - byl jsem v kině na dabingu, poněvadž maminka chtěla jít přes Vánoce na pohádku D
@Mike: To já zase středověk miluju a nafintěnou dobu, která přišla po něm, moc nemusím. Tam mě to vlastně začíná skutečně bavit až s příchodem průmyslové revoluce a dál. Tedy, co se Evropy týče.
No, jako to já bych fakt radšji žil s těma baleťákama, kdy ta doba byla hezká a příjemná... teda rozhodně příjemnější, než žít s bandou hrdlořezů ve středověku, a nebo v té šedé době průmyslový revoluce... brr...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.