@Mike: Tak to gratuluju, to bude teprve bitva! BTW, afix je to, co se přidává ke slovu (obecně). Sufix je to, co se přidává ZA slovo, prefix to, co PŘED slovo. Pak je ještě circumfix a další zhovadilosti, ale to už je jedno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Né. Tudle jsem nenaboural. Z matiky mi hrozila trojka, ale včera jsem to ukecal na dvojku - nějakým zázrakem jsem něco vypočítal u tabule a ejhle, povedlo se. Ale mám takový lehký pocit, že mě moc nemusí. (matikářka) ... a vůůůbec nemám ponětí proč?
No a a tadle je prostě... no ona za to nemůže, už se tak narodila...
Bro, to bude legranda, no...
... a pak je ještě krucifix!
Upravil/a Mike dne 11.04.2014 16:42
Mike napsal:
Né. Tudle jsem nenaboural. Z matiky mi hrozila trojka, ale včera jsem to ukecal na dvojku - nějakým zázrakem jsem něco vypočítal u tabule a ejhle, povedlo se. Ale mám takový lehký pocit, že mě moc nemusí. (matikářka) ... a vůůůbec nemám ponětí proč?
No a a tadle je prostě... no ona za to nemůže, už se tak narodila...
Bro, to bude legranda, no...
... a pak je ještě krucifix!
Jak můžeš se svým postojem k matice a ekonomice studovat účetnictví moc dobře nechápu .....
Ještě že budeš pokračovat studiem oboru, který tě skvěle připraví na dráhu prodavače párků v rohlíku, nebo profesionálního čekatele úřadu práce ...
Dělám si srandu, přál bych ti, abys našel uplatnění někde jinde ...... třeba u Mac...Donalds
P.S. mladá je s tímhle oborem už třetí rok bez práce.....proto ta skepse.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já bych rád učil... (jako, že ta sociální pedagogika), jinak ekonomka je vopruz nejvyšší kategorie, šel jsem jen kvůli tátovi... fakt, ani ten Mrkvosoft mi nedává přidanou hodnotu (už).
Jinak fakt doufám, že dám maturu... a že seženu pak práci... až budu mít nějaký ty písmenka u jména... pokud vůbec teda, noooo...
Mno, tady končí sranda - cestou z práce mě dneska sledovali nějací týpci. Jeli furt za mnou jak vocasové a zastavili všude tam, kde já...
A pak jsem zkusil fintu, abych zjistil, jestli si to jen nenamlouvám - jeden kruhák jsem objel dvakrát dokola a oni furt za mnou!
Asi si uvědomili, že se proflákli a vydali se pak jinou cestou, ale stejně....
Nejhorší je, že nejspíš vím, kdo a proč za tím stojí, ale to už je jiný příběh....
Ligosi, opět (!!) jsi nedopověděl příběh. Aneb, toto možná vysvětluje ty šedé texty. Tedy, vyvstává zde jistá spojitost. Júj, mě by bavilo bejt psycholog.
@Ligos: S trochou štěstí náhoda, resp. náhoda naražení na dva "vtipálky".
@GoT Fans: Příští díl (tedy S04E02) bude jeden z nejlepších vůbec. Podle ukázek se totiž konečně dočkáme Joffreyho svatby a ti, kdo četli knihy vědí, že se máme na co těšit! Nemluvě o tom, že i ti z vás, kteří znají jen seriál, už asi pochopili, že když je v GoT svatba, něco se musí stát
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já se beztak dozvěděl spoilery, tak vím, co se na té svatbě stane
- Teď jedu stejně jen seriál Vikings. Teď ten konec posledního dílu byl fakt krutej. To jsem snad i trpěl za toho člověka, což se mi ještě u seriálu nestalo
Upravil/a Lord Rade dne 12.04.2014 03:49
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To sice nečetl, ale jakmile se v GoT odehrává nějaká sešlost nebo oslava, tak to nekončí v klidu, protože něco se pokaždé stane (vždy někomu rupne v bedně).
spoiler
Já jsem si oblíbil spoustu postav, ale mnoho jich postupně vymřelo. Naštěstí ty zbylé tam budou furt, zatím.
Upravil/a Diego dne 12.04.2014 09:18
... právě jsem si pustil Moonlight sonátu... ale jinak už několikátej den jsem totálně vyplesklej z "Plaude laetare Gallie" (ano musel jsem o tom sepsat článek na české i anglické wiki http://cs.wikiped...are_Gallia )
Fakt se mi to moc líbí... (Nago, Ligosi, koukněte... )
Pro ukázku: YouTube Video
Jináč, právě jsem dostal skvělé echo - v Lidlu u nás mají slevu na Pepsi. 2,5 litru za 20 korun, což je bombastický. Vypadá to, že utratím 40 korun. Říkám si, že bych mohl koupit toho víc, ale zas to nesmím přehánět. (ne, nebudu to pít najednou - denně max. 1 litr...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.