Tak, já za 50 minut píšu první ze tří průběžných testů z Morfo-Syntaxu. Bude to přes moodle - školní internetová stránka pro e-learning. Musím říct, že psát test z pohodlí domova je svým způsobem skvělé a svým způsobem hrozné
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No jako já si neumím představit, jaká muže bejt nevýhoda toho, psát si test doma.
Já vidím tu nevýhodu té nechuti se látku šprtat dokud to není kompletně urgentní Takže se to budeš učit až na nějakou ústní zkoušku (pokud to tak funguje)
Upravil/a Whirt dne 04.04.2014 19:49
trailer je sice whiiii, ale pořád je to jen trailer. Hm, ale terpv teď jsem se dozvěděl že to je i na next gen konzole. A i že je to už avaible. No ale já do toho stejně nepůjdu - buď by mě to nebavilo, nebo by mi to žralo čas.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já si počkám do prosince, to si sestavím počítač co to utáhne a bude to určitě free to play jako guldwars2 které chci hrát ale díky tomu že máms labý notebook mám smulu stejně tak na skrim apodobné hry.
Trailer je epic, to jo. Ale jak už jsem tu říkal, TESO mě vůbec nevadilo a podle mně postrádá duši.
Ale tak snad s i to užiješ
A jinak, jo, Argoniani jsou v TESu naprosto epic . Udělal jsem si naprosto epicky vypadajícího argoniana. Character Creation se jim opravdu poved.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já jsem osobně na TESO dost zvědavej. Rozhodně bych si ho rád vyzkoušel, i když z toho co o něm vím jsem dost na rozpacích. Pokud by tam byla ta možnost vypnout si ostatní hráče, tak bych si to s kamarádem vcelku rád zahrál jen tak jako coop.
Ad. Toby - úplně vidím bandu nadšených fanoušků pronásledujících ho po Praze
Pamatuju si, když byl Jack na ten jeden semestr v Praze a já se tam nemohl dostat
Praha, "celebrity" .... hmm radši se nebudu vyjadřovat, páč cenzura by si smlsla
Jinak s tím TESO.... nevím nevím .... obávám se toho, že tam budou pobíhat a prudit tlupy dětí, co o sérii TES ani v podstatě neslyšely a hrají to jenom proto, že to je nový mmorpg
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Hail Císař lidstva ( viz http://warhammer4...of_Mankind...)
Vám doporučuje, aby jste se podívali na adresu http://temnekobky...eforum.cz/
Je to tam hezké, existuje zde přátelská a životu prospěšná biosféra (máme i vlastní atmosféru, bacha na to!)
a hlavně mají tam Lena!
určitě přijďte
Pokud se vám projekt líbí zašlete dotaci na účet 262931999 0300 (naprosto vůbec to není můj účet)
A pokud to někdo smaže, protože je to reklama tak nechť je zván modelem pro znak Renaultu, neboť Mika nikdo za reklamu na jeho blok nepenalizoval
Tohle není reklama!
PS pozdravuji Vás, jakožto zlý člověk z pekla, umrzněte si tam nahoře v nebi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.