A není to tak trochu věc toho moda, jak si řeší administrační věci? Navíc jako jediný, který tu dělá takový díl práce? Nemyslím, že je tohle hlasování na místě.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
A není to tak trochu věc toho moda, jak si řeší administrační věci? Navíc jako jediný, který tu dělá takový díl práce? Nemyslím, že je tohle hlasování na místě.
Tahle anketa je tu víc na místě než si myslíš.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ano to je pravda, tohle by si měl asi rozhodnout moderátor. i když by měl vyhovět pro nějaké to veřejné blaho... Každopádně dělá nějakou prospěšnou práci, tak se do toho nemusí tak rýpat.
Já jsem ve velké čistce psal vždy co jsem vymazal a co jsem přesunul a co jsem uzamknul, Mike to má zase takhle... Kvůli tomu nemusí vzniknout takováhle krize...
Toto rýpání do Mikeovy práce vůbec není krize. To je jen jeden z mnoha příznaků krize, která se vleče již dlouho. A ne, nezačal ji hRDLA, ani to, že dostal ban. Myslet si to by bylo naivní. Vlastně bych při této příležitosti rád vyslovil, že si nemyslím, že by hRDLA někoho "zblbnul", či že by ho někdo slepě následoval. Stal se jakýmsi vůdcem zdejšího "opozičního hnutí", ano, ale ti, kdo se tohoto hnutí účastní, tak činí z vlastní vůle a nikoli kvůli hRDLovi. Jeho jen svého času postavili do čela.
Zkrátka je tu několik lidí, kteří hodlají dělat cavyky kvůli čemukoli, prostě jen proto, aby mohli udělat pozdvižení. A proto je zbytečné to nějak řešit. Na rozdíl od hRDLy nezachází tak daleko, aby si zasloužili BAN, a tedy jim žádný postih nehrozí. A rozumně jim člověk prostě nedomluví. Tím pak dochází trpělivost i druhé straně, vznikají zbytečné hádky a přetahování se o tak malicherné nesmysly, jako je tento. Jakoby snad tady šlo o nějaké Mikeovy příspěvky...
Proto to už nehodlám řešit a proto se mi z toho dělá zle. Protože tohle všechno jsou jen dílčí výmluvy proto, aby tu mohlo být dusno. Poněvadž mnozí se v tom dusnu asi cítí jako ryby ve vodě.
Upravil/a nagasadowcz dne 23.03.2014 14:56
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
ja si myslím, že je dobré vidieť, ak sa niekto k danej téme vyjadril, že sa uzamyká, to znamená, že je vyriešená...je v tom poriadok...neviem prečo by to malo niekomu vadiť, je to čudné...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.