No musíte sejít jako by projít a ejhle směrem k odpočinku pro tramvaje hospudka do areálu akrásně otevřené vrátka v oplocení Všem na očích vichni tam chodí aty hloupí pokorně stojí klikatící se frontu
No nepřeorientoval, Big Kahuna Burger je totiž z Pulp Fiction a to zítra dávaj a já už se na to hrozně těšim Rozhodl jsem se, že si k tomu filmu koupim nějaký hambáče a sprite
no tak tohle nechápu ale jako když ti to dělá radost Jenom by mě zajímalo, jestli kdybys koukal na "skleněný peklo", podpálil bys kvůli lepšímu zážitku barák
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
takhle já to prostě dělám... když koukám na Karlíka a továrnu na čokoládu, dám si k tomu trocha čokoládky, když na Ratatouille, jím u toho sýr, k Věřte nevěřte si zase dělám toasty (prostě jenom tak ), k Pulp Fiction si chci dát hambáč, k Zahulíme uvidíme,.. no.. vlastně nic..
Prostě filmový véči.. znáte to..
Upravil/a Mahoney dne 12.03.2014 13:43
Mahoney napsal:
takhle já to prostě dělám... když koukám na Karlíka a továrnu na čokoládu, dám si k tomu trocha čokoládky, když na Ratatouille, jím u toho sýr, k Věřte nevěřte si zase dělám toasty (prostě jenom tak ), k Pulp Fiction si chci dát hambáč, k Zahulíme uvidíme,.. no.. vlastně nic..
Prostě filmový véči.. znáte to..
No my sme u "Svérázu národního rybolovu" chlastali Ale jinak nic
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Máha: Nz. --- Jo, to chápu. Jáu filmu taky rád něco zakousnu a k tomu je ideální pivo... Ale většinou to neřeším podle daného filmu, ale aktuální chuti
@EldeR: To mi přijde k Rybolovu jako rozumná volba
No, u nás taky sněžit nemá. Jen se ochladí a bude pršet.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.