@EldeR: Jasně, no. Mně jde hlavně o to, že je to pro mě dobrá praxe a hezké vykročení, poněvadž tlumočení je něco, čím bych se dost možná rád zabýval
Co se týče pomoci "našim", největší problém je hlavně v tom, že ti "naši" si o pomoc často vůbec neřeknou, sic ji potřebujou, protože je jim to prostě blbé. Nebo ani neví, že si o tu pomoc mají kde říct, nebo je odrazuje ta spousta byrokracie, co kolem toho je.
Pamatuju, jak nám na tom kurzu někdo říkal, že jim zprdli syna, že ani neumí vyplnit na úřadě formulář, když to přitom svede každý cikán. Odpověď byla, že ten cikán se tím na rozdíl od syna prakticky živí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Máha: Nojono, tak mě to napadlo, ale tak jsem si říkal, radši nebudu se smát hned, co kdyby chudák fakt měl nějakej takovej certifikát.. nebo spíš oznámení o nezávadnosti.
Vrátit se výtězoslavně z matějské pouti je k nezaplacení velký ružový medvěd :loterie,Všelijaké přívěšky na klíče:střelnice, jedna adrenalinová jízda:motanice hlavy (atrakce ledové králostvý)
Lochneskalno dospělích házelo míčky do košu
Haflink napsal:
Vrátit se výtězoslavně z matějské pouti je k nezaplacení velký ružový medvěd :loterie,Všelijaké přívěšky na klíče:střelnice, jedna adrenalinová jízda:motanice hlavy (atrakce ledové králostvý)
Lochneskalno dospělích házelo míčky do košu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.