Ahojte, mam takovej problém a nikde jinde jsem to jaksi nenašel:/
Zhruba před půl rokem jsem měl normál Skyrim, ale bez datadisků a jelikož se přeinstalovával počítač, tak se smazal.. Tak teď už mám normál Skyrim s datadiskama vše běží OK, ale největší problém je, že nevidím lidi nebo zvířata na dálku, oni se objeví zhruba až na 10ti metrech, ale normálně by se měli objevit na 50metrech nebo tak.. Díky tomuto teoreticky vůbec nemůžu hrát s lukem..
Nemohl by mi někdo prosím poradit ? Děkuju moc
Měl jsem licencouvanou i nelicencovanou a na obojím to šlo vpohodě(když jsem poprvé hrál Skyrim, tak jsem tu hru měl zhruba měsíc od známého) , teď už mám staženou. Ale ikdyž jsem měl předtím staženou, tak se mi vše generovalo normálně.
Mám dojem, že to stále len bude warez, však? No a ak nevieš engliš, prečo tam nemáš češtinu, Ha? I do warezu môžeš dať češtinu. Lenže to by si musel mať viac informácii, a ak predsa len máš creknutú hru, tak rozhodnú iný či ti pomôžeme.
Jo už všechno funguje, nějak jsem to tam našel Díky všem za pomoc Jinak nevíte, kdy se aktivuje Quest s upírama ? Jaksi čekám , ale ještě jsem upíra nebo někoho, kdo mi donese zprávu , že se hledají lidé, kteří je budou zabíjet, nenašel..
kotr222 napsal:
Jo už všechno funguje, nějak jsem to tam našel Díky všem za pomoc Jinak nevíte, kdy se aktivuje Quest s upírama ? Jaksi čekám , ale ještě jsem upíra nebo někoho, kdo mi donese zprávu , že se hledají lidé, kteří je budou zabíjet, nenašel..
Tuším, že kolem lev. 10
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.