Ukrajinská média ohlásila incident na sevastopolském letišti Belbek, které od víkendu kontrolují ruské jednotky. Asi 300 ukrajinských vojáků, kteří sloužili na vojenské základně na letišti, se beze zbraní pokusilo vrátit do svých ubikací. Zastavila je ale výstražná palba ruských vojáků.
Separatistické nálady Rusko na Krymu vyvolávat nebude, řekl Putin. Na poloostrově prý neoperují ruští vojáci, ale "ozbrojené síly sebeobrany".
...
Pokud podle Putina dojde k nezákonnostem i na ruskojazyčném východě Ukrajiny, použije i tam Rusko veškeré prostředky, které má k dispozici.
Já to říkal že se to na Krymu nezastaví když se mu to nechá projít...
Readyxx napsal:
tak politicka situace te nezajima, knihovna te nezajima ,,,tak neco vymackni jen tak z paty
ja se odusevnuji na uplne jinych strankach ..tady prijdu jen tak do mesice ,hodim neco do slovniho fotbalu a jdu ven
Vidíš .... a já sem chodím relaxovat...... což v davu ukrajinců moc nejde.
Všeobecně nesnáším politický debaty , žvanění o sportu a podobný, v čem excelují převážně "chmeloví nádeníci" co rozumí všemu, všechno by udělali líp a všude byli minimálně dvakrát. Takže jen co skončila podělaná olympiáda, tak se sportovní kritici, trenéři a olympionici přesunuli na ukrajinu, kde brání lidská práva proti démonovi Putinovi a jeho mongoloidům, za použití speciálních jednotek, moderní techniky, zbraní hromadnýho ničení a středověkého mučení. A všude to samý a furt dokola.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Řeknu to takhle - stejně jako EldeR sem jdu především abych se odreagoval - od školy, od okolního světa. Ale v poslední době to tu je buď škola, nebo nějaký jiný problém, kterému se tady na webu s radostí vyhnu...
EldeR není ignorant, jen nemá chuť poslouchat něco, co se teď řeší naprosto všude...
Jestli máte takové nutkání to tu řešit, tak si založte téma.
Upravil/a Whirt dne 04.03.2014 16:35
tak dobre ja se tedy zeptam jinak..jak vubec dopadl ten vas napad na sraz forka?? nejak mi to pak uniklo a nedavno jsem si na to vzpomel tak jestli se neco konalo at uz v malem poctu blizko sousedicich nebo jste se na to uplne vykaslali ,
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.