Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
EDIT: Vím že vás to nezajímá, ale začíná se to vyostřovat
Velitel ruské Černomořské flotily dal ukrajinským vojákům na Krymu ultimátum, aby se vzdali do úterních 04:00 SEČ, jinak se stanou terčem "opravdového útoku". Oznámila to agentura Interfax s odvoláním na ukrajinské ministerstvo obrany.
Podle mě se s Krymem absolutně spokojí, spíš si jdou k hranicím pšéfovat, aby jim tam nevpadli Ukrajinské jednotky... já nevím, ale prostě Ukrajina nemá proti Rusku šanci a KDO jí pomůže? Nikdo na to nevypadá, jen mají všichni velký řeči...
Ne, kdybys sledoval polské weby tak víš že ti to dost řeší, mají furt Ruské způsoby v paměti. Navíc Turci nejsou fanatici, Turci jsou mírná muslimská země. A Turecku jde o Tatarské obyvatelstvo na Krymu.
Ale nééé... SSSR byl strašlivý režim, který absolutně potíral svobodu člověka. Když už nic jinýho, tak dneska tam alespoň mužou lidi svobodně podnikat a jít do kostela...
Si vem, že třeba Katedrálu Krista Spasitele pro 10 000 lidí nechali vyhodit komouši do povětří... prostě už jenom to značí totální kulturní barbarství... to naopak třeba moderní Rusko jí nechalo znovu obnovit (1994-2000), resp. znovu postavit podle zbořenýho originálu...
Ne, minimálně tendle rozdíl je mezi SSSR a moderním Ruskem.
Nojo, ale není náhodou i náboženská svoboda a tržní hospodářství znakem moderního státu?
No, za komoušů byli zavíráni a deportováni do pracovních tábrů ve velké míře na Sibiř, a za blbosti se u nás zavírá taky, třeba za "tykadla"... jeslti pamatujete...
Proti válečné prostesty... no... to je otázka... těžko říct. To je situace tak žhavá?
Já nevím, já tam nebyl a nemám bližší info, nicméně myslel jsem, že to je jako u nás, kdy úchylné tábory typu Vojna s úchylnýma komoušema ála bachařema jsou minulostí.
Na wiki se třeba dočtu, že:
Správa byla i s tábory samotnými oficiálně zrušena v lednu 1960, ve skutečnosti ovšem tábory (pod jiným jménem, většinou s méně krutým režimem a někdy i na jiných místech) existovaly až do konce komunistického režimu.
... no takže tak...
Ad Pussy: No, tak zrovna ty nepodporuju, protože se mě dotklo to, co prováděly v kostele. Proti protestům nic nemám, ale proti tomuhle jo. No, to vězení, kde byly, tak prostě pracovní tábor... hele, já nevím, na druhou stranu to vězení je za trest a né, že se tam válí a my je platíme z daní. Takže souhlasím s vězením, kde se musí pracovat, aby ti, kteří se proviní proti zákonu, nebyli jen tak zbůhdarma živeni ostatními, ketří si na jídlo musí vydělat, na rodíl od vězňů např. v Česku, Norsku, atp. ...
Upravil/a Mike dne 03.03.2014 20:36
Súhlasím, ale nemali by sa predsa upracovať k smrti. Čína si pracovné tábory nechala, takže rusko ich bude mať pravdepodobne tiež. Ale ja som tam taktiež nebol...
Zaujímavé, na fóre o skyrime sa riešia takéto témy
Upravil/a kissko384 dne 03.03.2014 20:47
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.