Ner: Jsme 2 taky jsem to mockrát dohrál. Byla to moje první hra
Zajímavé já všechny songy ve hře slyšel....
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Toto... nemám slov k popisu. Mistrovské dílo od Jespera Kyda a EA Games z dob co dělaly pořádný hry. FREEDOM FIGHTERS YouTube Video Jsem jediný kdo v soundtracku co hraje od páté minuty slyší: "VODKA PIZZA VODKA"?Boing
Tak taky sem přidám soundtrack z velice staré hry (letos jí je 20 let!!). V mém dětství velice "vzácná" hra a po dlouhé době (naposled 3 roky zpátky) objevena a znovu zapařena..
Příběh je úžasný, grafika sice je "DOSovská" a ovládání trochu složitější, ale hudba... neuvěřitělně krásná!! Doporučuji!
Crusader: No Remorse & Crusader: No Regret
Upravil/a Adrian_S dne 05.06.2015 20:00
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.