No, ale pořád to házíš do tátlně blbýho tagu [url]... my tu od toho máme tag youtube, do kterého vložíš kód videa, tj ta část, která se nachází za = ... koukni na screen:
Nahoře, jak to děláš ty, pod tím, jak to u toho samého videa má vypadat:
Mike napsal:
No, ale pořád to házíš do tátlně blbýho tagu [url]... my tu od toho máme tag youtube, do kterého vložíš kód videa, tj ta část, která se nachází za = ... koukni na screen:
Teď jsi mi objasnil to co jsem za 10 let pátrání o vkládání videa z YT sem nedokázal zjistit
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Teď jsi mi objasnil to co jsem za 10 let pátrání o vkládání videa z YT sem nedokázal zjistit
To s tím [youtube] som nevěděl, ale stejně budu dál používat mezerníkový url
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak, protože jsem to měl do školy, podíval jsem se na olympiádu, konkrétně na alpský sjezd. Kouknu na muže, vypíšu medaile a český umístění. Kouknu na ženy a...
MINDBLOWN
Dvě lyžařky zajeli ÚPLNĚ stejnej čas? Wow. Jako fakt WOW.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.