Na mobilu jsem to kompletně otevřel asi za minutu a 45sec. Což je docela dlouho.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
JJ, to mě se taky načte hned ,ale skoro vždy tam je: Jejda! Prohlížeč Google Chrome nenašel stránku.....atd... A pak např. asi po 1 hodině se to v pohodě načte Prostě divnéééé
hRDLA napsal:
To by mě zajímalo copak si ten Ligos s Mikem píše, ten prázdný řádek je fakt nenápadný
Já ti to povím.
Psal jsem, jak mi to s tím heslem přijde trapné a směšné. Nic nového pod sluncem, akorát jsem to nechtěl psát veřejně, neboť by z toho mohla vzniknout zase nějaká debilní hádka...
A najednou není problém to napsat to je k smíchu
Ligos napsal:
Podle mě zatím stojí pouhá závist těch, kteří modrou krev neměli a chtěli si to holt nějak kompenzovat nebo co...
Ano přesně takhle to bylo, ach ten dějepis pokulhává.
nagasadowcz napsal:
3) By mě zajímalo, kdo schválil mě. Se určitě museli přetrhnout všichni, aby mohli schválit zrovna mě, protože mě tam všichni hrozně chtěli...
Jestli tě to potěší, tak drtivou většinu lidí jsem schvaloval já, BW snad ani jednoho a Máha asi 1 nebo 2.
Jinak: Jsem byl na grilovačce a bylo to fakt luxusní, ti co mě mají na FB asi budou koukat na ty obrázky co tam budou teď přibývat
@Ligos: Přečti si ten můj příspěvek na str. 72 ještě jednou. Použil jsem chat jako příklad za daných okolností. Ale nevzpomínám si, že bych kvůli tomu tehdy jako mnozí nějak zvlášť sýčkoval.
Každopádně budu brát tvůj EDIT obecně, poněvadž vím, že mě po netu znáš a máš dobrou paměť, a tudíž silně pochybuju, že by sis myslel, že měním názory tak, abych se někomu zalíbil
@hRDLA: No, jako je mi to jedno, ale napsat jsem to předtím prostě musel
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.