v obchodě na chodově mi jasně ochotný prodavač her, po skouknutí notebokových parametru pověděl:
prodavač:Tak rozhodně guldwars 2 neskoušejte nebo máte po notebooko
skyrim by jak štakš utáh ale procesor ..ne raději ne a ta onlinovkano bud emít vysoké nároky vidím to bledě.
já :muj sklamaný výraz ..4 letý nebo 5 letý kom atakový krám:/
mám to vplánu nufe ale musím nejdříve ty peníze vydělat ale nechápu ty ultrabooky ahybrydy k čmeu to vubec je O.o mám na jeden komp zálusk za 22 000 notebook teda ale je jen čistě herní , měl reklamu na prague festivalu.
- Jasné, no. Ultrabooky jsou lehoučké, a všeobecně bych řelk stylovější... Hybrydy jsou zase dobré pro kombinaci tabletu a netbooku s vyšším výkonem do jednoho zařízení.
- Obecně se v tom neorientuju, zvláště vůbec ne v herní sféře, znám maximálně tak portfolio Apple a Microsoft jako takový.
Jinak, já mám třeba ultrabook (vlastně tahle modelová řada to celé šílenství ultrabooků nastartovala) MacBook Air a nemužu si to vynachválit.
ultrabooky a hybridy sa ti hodia skôr k práci a k štúdiu... môj kamarát je projektant, tomu sa hybrid hodí, má tam projekty, 3D modely, ukáže ich zákazníkom pekne len z "tabletu", a keď potrebuje niečo zmeniť, napojí na zbytok a urobí si poznámočky... je to dobrá vecička, ale na hry určite nie
EldeR a hRDLA: pfff jsem to řikal v noci hRDLovi, že Apple vás úplně pohltí. Teď píšu z iPhone, Mac je na lavici s pepsi colou. Dnes jsem si řekl, že to byla nadlouho poslední cola!
Jinak, zrovna vy dva máte nicky s přesnou kombinací vELKÝCH a MalýcH písmenek
Jj. Co se ultrabooků a hybridů týče tak souhlas...
Mike napsal:
EldeR a hRDLA: pfff jsem to řikal v noci hRDLovi, že Apple vás úplně pohltí. Teď píšu z iPhone, Mac je na lavici s pepsi colou. Dnes jsem si řekl, že to byla nadlouho poslední cola!
Jinak, zrovna vy dva máte nicky s přesnou kombinací vELKÝCH a MalýcH písmenek
Jj. Co se ultrabooků a hybridů týče tak souhlas...
Mě žádnej ohryzek nepohltí
Mimochodem to s kombinací velkých a malých písmenek moc nechápu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.