Jak se mám přidat do wiki komunity hraju skyrim rád, něco vím a wiki rozhodně není celá. Tak pls napište
Sláva Ulfriku Bouřnému Hávu, pravému velekráli Skyrimu!
fulo77 napsal:
Nexus je 100 % zadarmo, len sa treba zaregistrovať
pom ě to chce něco zaplatit tak nevím...zkusím to ještě teda dokončit tu registraci...díky
když si stahnu Patch 2.0.0a nebude to po mě chtít ještě dřívější patche?Mám 1.8, tak nevím, jestli si nemám stáhnout ještě 1.9
Upravil/a Mike dne 03.02.2014 16:48
Belion napsal:
když si stahnu Patch 2.0.0a nebude to po mě chtít ještě dřívější patche?Mám 1.8, tak nevím, jestli si nemám stáhnout ještě 1.9
originální hra by si podle mě měla patche hlídat sama, v případě že máš warez ti tady asi nikdo neporadí, nehledě k tomu, že se pak jedná o porušení pravidel...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
2) Sloučil jsme ti příspěvky do jednoho, neboť dle pravidel tohoto fóra, která jsi akceptoval při registraci nejsou dva po sobě jdou cí příspěvky (tj. doubleposty) ve většině případů povoleny.
po opravdu dlouhé odmlce se opět hlásím, já, zakladatel české Elder Scrolls Wiki. Trochu se stydím, že už jsem nějaký ten pátek, tedy spíše rok, nepřidal na Wiki žádný příspěvek a ta si zatím žila svým vlastním životem. Nicméně mě samotného překvapilo, že má Wiki poměrně dost velkou návštěvnost, také jsem jí věnoval spoustu času a práce na ní mě svého času dost bavila. Proto jsem se rozhodl opět pustit do práce na Wiki. V současné době mám rozehraný The Elder Scrolls Online, takže se můžete těšit na články i o jiných částech Tamrielu, než z provincií, které byly představeny ve třetím, čtvrtém a pátém díle.
Mimo to jsem znovu rozehrál Skyrim a Oblivion, takže chci opět přinášet co nejkomplexnější články. Neslibuji, že bude každý den vycházet nějaký článek, spíše příležitostně. Odkazy na delší nové články budu házet sem. Prozatím můžete hlasovat v nové anketě na Wiki.
Velký dík patří Vám všem, kteří jste Wiki podporovali a podporujete, ať už jako čtenáři, nebo přispěvatelé.
v posledních dnech jsem se pustil do mnoha úprav některých článků. Velkou úpravu prodělal článek o Windhelmu, který jsem kompletně přepracoval a zahrnul do něj nově i obrázky z The Elder Scrolls Online. Mrknout můžete zde.
Upravil/a Alexios dne 13.04.2017 00:15
připravil jsem pro vás dva nové větší články. Předně bych se chtěl podělit článkem o High Rocku, na kterém jsem si dal záležet a je momentálně druhý nejdelší na wiki. Pevně doufám, že v článku naleznete všechny informace o High Rocku, které vás zajímají. Druhý velký článek, který jsem si pro vás nachystal je Aldmerský spolek. Články jsou komplet hotovy, postupně budou doplněny ještě o několik obrázků.
Také bych chtěl touto cestou poděkovat všem ostatním, kteří na wiki publikují a wiki tak žije. Sám se specializuji spíše na dlouhé články z oblasti lore a shromáždit všechny zdroje, zpracovat je a k tomu pořídit obrazový materiál je poněkud zdlouhavé. Přesto doufám, že výsledky se vám budou líbit. Budu moc rád, když se podělíte také o zpětnou vazbu ať už zde, nebo v komentářích u článků na wiki. Nezapomeňte hlasovat také v anketě na hlavní stránce. Vaše návštěvy wiki a zpětná vazba pro nás jsou důležité, ať víme, že se na wiki vyplatí pracovat.
aktuálně jsem se pustil do přepracování a rozšíření všech článků o provinciích. Přepracován již byl High Rock, včera jsem po týdnu dokončil Skyrim, který je nyní nejdelším a nejrozsáhlejším článkem na wiki. Dnes ještě doplním obrázky a článek bude kompletní. Přepracován byl také článek o Tiberovi Septimovi. Doufám, že se vám články budou líbit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.