Zdravím,
chtěl bych se zeptat jaké výhody má zloděj protože mi příjde jako úplně zbytečná classa (podle mě)
Má jenom dýky které dávají nic moc dmg, plížení ze většinou nevydaří, ukradené věci nemůžete prodat, nosí jen lehký armor což chápu protože plížit se v těžkém brnění by byla asi fuška ale chtěl bych aby jste mi sem napsali jaké to má výhody atd. hrát za zloděje jelikož jsem hrál i za válečníka i za mága a chtěl bych hrát i za zloděje ale nic mě do toho netáhne.
Jakmile si vycvičíš plížení, tak budeš 'lehce' silnější.
Tak co se týče poškození, tak řekněme, že máš Daedrickou dýku. Nevim, jakej dává normálně dmg, ale když máš plížení na max, tak dáš 18x větší poškození + na konci cechu zlodějů dostaneš věcičku, která ti zvýší veškerý kritický hity 2x, to znamená, že dáš 36x poškození svojí zbraně (z plížení)
Lehkej armor je taky v poho, páč když to s nim umíš, tak si taky nezastavitelnej.
A prodávat kradený věci můžeš od chvíle, co máš perk v obchodování.
Zloděj je ultracool a silnej, ale chce to trpělivost, a musíš počítat s tim, že budeš mít hodně těžkej začátek
a kradnuté veci sa dajú predávať určitým ľuďom, tých spoznáš počas línie zlodejského cechu.. ja som hrával skoro vždy zlodeja, prídeš tomu na chuť... luk, dýka, prípadne dve zbrane (napr. meče) keď tiene zlyhajú zlodej je super, a nechcem moc spoileriť, len ti poviem, že počas zlodejskej kampane prídeš ku cool vecičkám
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.