3) Tak já taky zamachruju, no... Průměr mám 1 Ale abyste si nemysleli, že jsem kdovíjaký borec, tak jsem měl jen 3 zkoušky, velké štěstí a autoškolu jsem neudělal a taky nemám diplomy ze soutěží
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak když už se tu řeší známky tak já mám samý 1 krom Biologie (šutry jsou stejně k ničemu), Rusáčtiy (Ja govorju po rusky plocho), Hudebky (Páč mi nejde zpívánííííí) Češtiny (debilní rozbory vět ) a Matiky (Páč jsem líná a nikdy si to nezkontroluju )
@Tasi: No, asi spíš půjdu bydlet někam na privát i s kamarádem, pokud taky přejde. Poněvadž podle toho, co jsem slyšel o kolejích tak nevím, jestli se mi do toho moc chce
Naga: To pak není žádné dobrodružství My tu jsme 4 v jednom pokoji, koupelnu i kuchyňku máme společnou asi pro 100 lidí Ale zase za fajn cenu bydlím v historickém centru Prahy
Ale ještě jsem tu neviděla žádné štěnice nebo tak...
@Tasi: Děkuji, že mi obohacuješ život hláškami, které by jiní považovali za dobré zprávy, ale tobě je líto, že tam ty štěnice nejsou
@Mike: Páč čím dál vypadnu od domu, tím lepší to pro mě asi bude a navíc, co jsem v Brně párkrát byl, tak jsem si to město hned zamiloval. Všechny ty nadržené studentky, které se na mě na rozdíl od Ostravy usmívaly a všechny to fantasy a sci-fi cony... To je prostě ráj Ale pořád je to Morava
fulo77 napsal:
ja na "koleji" nebývam radšej, mňa to by to pokazilo a potom, ja potrebujem kľud na učenie a spánok bolo by tam veľa masových vrážd v prípade hluku
Já občas dospávám ve školní knihovně. Je tam ticho a mají mě tam rádi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.