@Haflink: Ahoj, Haflinku. Jelikož jsi tu nový a toto je tvůj první příspěvek, nebylo by možná na škodu se trochu představit. Je sice hezké, že znáš hRDLu, ale přeci jen - tohle je nezávazná konverzace zdejších členů, kde se všichni do určité míry známe. Tím tě odsud ovšem nijak nevyhazuji! A ani tě samozřejmě nenutím nám tu o sobě něco psát. Je to jen takový návrh. Bylo by to zkrátka vhodné. Ale je to samozřejmě tvoje věc a VÍTEJ NA FÓRU!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nazdar holka, taks mě přeci jen našla a mám pro tebe dobrou zprávu, jsou tu i lepší kapacity na LORE TES než jsem já (namátkou třebas Nerevar, Whirt nebo Badwolf).
Ostatní: Já jí znám z ME fora (párkrát jsme spolu i hráli ME3), buďte na ní hodný.
EDIT: Co hned tak nabručeně?
Upravil/a hRDLA dne 28.01.2014 20:41
@hRDLA: Kdo tu byl nabručený? Jen jsem ji přivítal a slušně podotkl, že by nebylo na škodu se představit ostatním. Do nabručenosti to má velice daleko. Věz, že kdybych byl nabručený, tak bys to určitě poznal
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nu už jsem jednomu ze seznamu napsala hrozně se trápím když nevým kde obyčejný glim s přítelkyní a s ostrovem skončili:/ Kdybych uměla dobře psát přepsala bych vám celej epilog ale ta stránka je děsně dlouhá :/ dokonce v dálce viděj nějakou věž kterou glim prozkoumá až zítra neboli "asi tam zítra zajdu a zjistím to"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.