Whirt napsal:
METTALIC: Rozhodně ji doporučuju, je to nekompromisní hra, co ti jen tak všechno nedovolí. Navíc to stylistické zpracování je opravdu vynikající a nevídané. Ačkoliv je to docela frustrující, když po 60 přežitých dnech si zabitý pavoučí královnou, tak se vždycky rád ke hře vrátím a jedu od začátku. A vsadím se, že ten vzhled, který připomíná loutkové divadlo, na tom má podíl
OK tak to pak musím zkusit
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Zase když mám prodlouženej víkend (pátek i pondělí volno), tak musím být nemocnej. Někdo mi to asi přeje nebo už nevím.
Nejhorěí je ta rýma, nejprotivnější běžná nemoc co znám.
Whirt: S tvým názorem souhlasím, moc se vše zbytečně řeší a probírá, někdy je to až protivné.
hRDLA: To je dobré vědět, dík za upozornění ohledně imageshack.cz.
@Diego: nemôžeš sa na ten predĺžený víkend moc tešiť si to privolávaš sám a nádcha je veru hnus, stále sople z nosa a zadýchaš sa len keď sa chceš v posteli otočiť na druhý bok
Diego napsal:
Už v pátek, když jsem dělal na zahradě, mě začínalo bolet v krku. To je na nasrání
tak to je...to je tým počasím v tejto ročnej dobe...mne na krk pomohol hneď v ten deň Strepfen na cmúľanie, ale ak to máš ty už tretí deň je treba antibiotiká :/
@Whirt ..... Asi jsi zcela nepochopil, že svým příspěvkem jsem ti v podstatě dával za pravdu ..... Asi se sebou budu muset něco dělat, páč už ani ta ironie se mě nedaří
EldeR status: V depresi a nepochopen
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Pokud uvidíte nahoře v seznamu právě přítomných můj nick, a přesto sem delší dobu nic nenapíšu, tak je to proto, že prostě nevím, jak se do diskuze zapojit, nebo zrovna nemám nic na jazyku.
Nepleťte si mě s jistým "mlčícím moderátorem!"
EldeR napsal:
@Whirt ..... Asi jsi zcela nepochopil, že svým příspěvkem jsem ti v podstatě dával za pravdu ..... Asi se sebou budu muset něco dělat, páč už ani ta ironie se mě nedaří
S3cR3 napsal: Jé, nová nekonečná
Tak jsem si řekl, že sem nakouknu
Zdravím Vás :-)
Nazdár RANDOM týpku. (musel jsem ti odepsat, akorát se řešilo zdravení, že se to lidem nelíbí tady v nekonečný - mě jo - a bylo mi tě líto, že ti nikdo neodepsal... )
To je od tebe hezké
Viď! Jsem dojat.
fulo77 napsal:
Mahoney je narcis
Narcis jsem tu výhradně já. Jenom já. JÁ. JE TO JASNÝ? JÁ!
Mahoney napsal: Jsi fandou Mahoneyho a chtěl bys, aby to všichni věděli? Teď už ti nic nebrání, pořídit si jeho LIBOVÝ tričko!
Nyní za akční ceny 1199 Kč bez DPH, balného a poštovného! BUĎ LIBOVEJ BOREC A NOS Mahoneyers!
Vnukl jsi mi nápad! Možná dobrá inspirace pro Vánoční dárek... A nebo pro výhru v nějaké soutěži zde.
EldeR napsal:
EldeR status: V depresi a nepochopen
Neboj strýčku, já to pochopila
No aspoň jeden člověk.... svítá mi naděje, že to ještě půjde napravit
@Ligos: Tohle sem měl v podstatě celý víkend Ono někdy to holt nejde, obzvlášť pokud chceš napsat, něco co má hlavu a patu
@Mike: Začneš vyrábět trička s koalou a nakousným jabkem ???
Upravil/a EldeR dne 19.01.2014 17:56
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.