Jak mam pisemnou formou vyjadrit uprimnou odpoved? Proste jsem si objednal hru, stahl ji a aktivoval klicem co mi prisel mailem.Na otazku zda mam original jsem odpovedel, ze mam.
Aha tak ja zkusim vydrzet.Asi jsem to spatne pochopil, myslel jsem si, ze vrozene schopnosti jsou vrozene a tudiz je mam hned na zacatku
Mohol by si na skúšku nahodiť iný inventár, napríklad tento URL: http://www.nexusm...mods/667/? možná ti to nabehne. Prípadne cez Steam overiť integritu mezipameti hry.
a než budeš ty Zetka a Ypsilony mačkat, tak si nejdříve tu schopnost zaškrtni ve Vrozených Silách, jinak můžeš mačkat co chceš a nebude Ti to nic platné....
Takhle (v mém případě je to HLAS CÍSAŘE):
Pak jen stiskni Power Key.... V mém případě je to X, v základním Skyrimském nastavení je to Z/Y mezi levým shiftem a tím mým X.
Pokud to tak děláš, pak nevím co by mohlo být problémem, protože použití Vrozené Síly má jen jediné omezení, pokud vím, a to že se dají použít pouze jednou denně....
Upravil/a SeveruS dne 15.01.2014 13:22
Tak zas takova jitrnace nejsem Pracuji s pocitaci.....mam nastavenou ceskou Qwerty klavesnici a opravdu mackam Z. V menu, zvlastni schopnosti mam je ten adrenalin a mam ho nabranej.Jak na to bu mit chvilku cas zkusim reinstall. Kazdopadne diky vsem za rady.Urcite budu hodne otravovat az si najdu cas na hrani
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.