Ták, to bylo pěkný Doufám že jste si to taky užili
Jinak, dostal jsem:
Anthology ! (to je fakt luxus, skoro jsem ztratil dech )
Dark Souls
LEGO Hobbit Escape from Mirkwood Spiders (málem jsem napsal Kirkwood I ty Star Treku jeden !)
"Akční" figurku Elronda (z těch starých, takže luxusní )
Šálu
Deku
Povlečení
Klíčenku s drakem
85% čokoládu
Knihy:
Greg Keyes - Pekelné město
Drew Karpyshyn - Zjevení
Sergej Lukjaněnko - Spektrum
(sestavil) Isaac Asimov - Těžká planeta
Andrzej Sapkowski - Meč osudu
Miroslav Žamboch - Koniáš Muž na stezce
+ dobroty od Babičky co jsem dostal už před Ježíškem
Knihy jsem ještě nečet, ale Anthology LUXUS, LEGO je super (už jsem vám říkal že se pořád zlepšujou ?) a teď... inu, nevím jestli tu budu sedět a poslouchat DW koledu a tu koledu od hRDLy nebo jestli zapnu Dark Souls ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Koniaash, s rukama od oleje vod smažení kaprů, popíjející velmi dobré víno ( který sem sice koupil jek vánoční dárek, ale když mi ho po večeři půl flašky nechali, tak co ) a nadnášen vztlakovou silou peněženky, která konečně zas nezkučí hladem se hlásí a zdraví přítomné i nepřítomné!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
To mi připomnělo moji prababičku co dneska řekla tohle:
"Víno je zdravý, alkohol je špatnej!"
Chudák prababča si už neuvědomuje že ve vínu je alkohol
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jasně, přetvoříš původní příspěvek abys na to mohl odpovědět You Don't Say meme
Víno JE alkohol. Já jako alkohol neberu pivo. Jako vážně. Prostě když si dám čtyři, pět kousků, nemám pocit že chlastám, po třech sklenkách vína jo... Lidská psychika je magor
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Microsofot logika -
mám hru na PC a proto abych ji mohl hrát si musím vytvořit účet na ShitBoxu -_-
Microsoft je hnízdo jehovistů, Židů a scientistů pracující v žoldu Svobodných zednářů
Ale víš co je na tom to nejlepší ? Já tu hru vlastně hrát můžu ale pokud nebudu přihlášenej k tomu účtu tak se mi to nebude ukládat
Jeden zátah!
No, nevím jestli zrovna Dark Souls by vůbec někdo dal na jeden zátah
EDIT: Ty vole, voni se s tím fakt nesrali Tady jsou dokonce i možnosti v menu popsaný Xboxovýma čudlíkama Tak to bude větší maso než jsem myslel
No nic, jdu hrát
Upravil/a BadWolf dne 24.12.2013 20:04
Yaaaaaay, dostala jsem čtyři díly Walking Dead, pyžamo a myš ke kompu 8D všechno co jsem si přála! (přála jsem si teda ještě spoďáry a ponožky, ale tak to neva ) (a to WD jsem si ani nepřála, ale je to boží dárek )
BadWolf napsal: Ták, to bylo pěkný Doufám že jste si to taky užili
Jinak, dostal jsem:
Anthology ! (to je fakt luxus, skoro jsem ztratil dech )
Dark Souls
LEGO Hobbit Escape from Mirkwood Spiders (málem jsem napsal Kirkwood I ty Star Treku jeden !)
"Akční" figurku Elronda (z těch starých, takže luxusní )
Šálu
Deku
Povlečení
Klíčenku s drakem
85% čokoládu
Knihy:
Greg Keyes - Pekelné město
Drew Karpyshyn - Zjevení
Sergej Lukjaněnko - Spektrum
(sestavil) Isaac Asimov - Těžká planeta
Andrzej Sapkowski - Meč osudu
Miroslav Žamboch - Koniáš Muž na stezce
+ dobroty od Babičky co jsem dostal už před Ježíškem
Knihy jsem ještě nečet, ale Anthology LUXUS, LEGO je super (už jsem vám říkal že se pořád zlepšujou ?) a teď... inu, nevím jestli tu budu sedět a poslouchat DW koledu a tu koledu od hRDLy nebo jestli zapnu Dark Souls ...
Skoro mě štve, že jsem si Anthology koupila sama, protože najít jí pod stromkem musí být úžasnej pocit Doteď mi nic neudělalo takovou radost, jako když jsem tam před těmi dvěma lety našla Skyrim (to byla moje první hra po spoustě let, co jsem nehrála vůbec )
Já dostala pár knížek (obří učebnici evoluční biologie, menší knížku o evoluci, kterou mám teď dvakrát, jednu knížku o etologii, jednu o fylogenezi, Opráski sčeskí historje, nějaký historický román o Borgiech), nějaká trička s obrázky (nenosím trička s obrázky ), tradiční islandský svetr z islandské ovce, který mi táta dovezl z Islandu, tašku a takovýten porcelánový hrnek, co se tváří jako papírový, takže mám konečně do čeho si dělat kafe v knihovně
Ale nejlepší bylo sledovat, jakou radost udělaly moje dárky- mamce jsem koupila ručně vyráběný kvalitní kávomlýnek, tátovi obsáhlou knížku o geologii, která je k dostání jenom u nás na univerzitě... jsou z toho oba úplně nadšení
A já zhřešila, poprvé v životě jsem si prohlídla vánoční slevy na Steamu a koupila si Zaklínače 2, přestože jsem se zařekla, že žádné další hry kupovat nebudu, aby mě to neodrazovalo od studia
Jo, táta byl z mýho dárku taky nadšenej a prej obdivuje jakou jsem si kvůli tomu dala práci (objednala jsem to i na jinou adresu, aby něco nezačal tušit) a i když je nemocnej a dává mu zabrat projevovat takhle jakýkoli emoce (krom chrchlání a kašlání) tak vypadal fakt šťastně
Tak koukám, že s Ježichem zatím všichni spokojení. Výjimkou nejsem ani já Dostal jsem pánského sluhu (takový ten cool věšák), soupravu na čaj, nějaké to oblečení a hlavně knížku o podobnostech Středozemě s reálným středověkem, 5. díl Ice and Fire (A Dance with Dragons) a "It" od Kinga No a k tomu nějaké oblečení, drogerie a taky tradičně kalendáře a diář. A teď si jdu dát svého oblíbeného černého Kozla a číst si do obýváku, kde už mamce jede pohádka. A počkám si na Pelíšky. A pak si asi pustím Darksiders. Minulé vánoce jsem je hrál a přepadla mě nostalgie
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
já dostal prachy ( a pak jsem protáh ksicht- prej na boty, dyť boty mám! Sice do nich trochu teče, pravda, ale za to, co příhod jsme spolu zažili! ) a tlustou knížku o protektorátu. Eště mám slíbenou krabici doutníků od bratra, takže taky spokojenost. Hlavně ale- TY ZASRANÝ VÁNOCE BUDOU ZAS AŽ ZA ROK!!!! HURRRRRRRÁÁÁ!!!!
Upravil/a koniaash dne 24.12.2013 20:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.