@Diego: Z nového alba se mi asi nejvíc líbí I Want My Tears Back
@4FAN: Já teď objevil Dimmu Borgir, které jsem doteď skoro neposlouchal. A zatím se mi moc líbí Tady jedna z mých oblíbených z alba Death Cult Armageddon
Progenies of the Great Apocalypse
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA: Vše krom těch 2 prvních songů zní dobře, ale těmi In Flames jsi mi uplně připomněl Saint Row 4
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
hRDLA: Hele mě tam hráli jen 4 songy vždy
buď od Papa Roach, Thin Lizzy, In flames a Blur
Heidevolk je skvělá skupina poslouchal jsem je, když jsem psal o Vikinzích.
Ale v posledním týdnu jsem poslouchal Omniu, Franka Sinatru a Avantasii. Odkazy ve spoileru se mi dobře nezobrazují, tak je sem dávat nebudu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
zkuste Nekrogoblikon... celkem sranda
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Koniash: Hej to je kapela Májí nej maskota Ale po hudební stránce nic co by se mi líbilo. Klasickej Metalcore :\
tam de jen o toho goblina, jinak to taky neni zrovna můj půllitr ( šálek kávy nemůžu napsat, páč kafe piju výjjmečně ) jinak dík hRDLovi že mi připoměl Heidevolk...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Tak ještě přidávám jednu od Ensiferum, navíc k ní někdo udělal skvělý klip z Witchera ( ten text mi ke Geraltovi totálně sedne )
Upravil/a koniaash dne 22.12.2013 21:36
Koniaash: JJ ten goblin je nej...
Hele tím Witcherem jsi mi připomněl toto:
Vader
Hele když se tady tak bavíme o tom metalu jaké znáte nejlepší Melodic Death Metalové kapely ???
Upravil/a METTALIC dne 22.12.2013 21:38
já radši black...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.