Hele, teď jsem si vzpomněl, ale děje se to už dlouho, to se jenom mě už neukazuje to světýlko v profilu ukazující jestli je daná osoba online nebo ne?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Hele, teď jsem si vzpomněl, ale děje se to už dlouho, to se jenom mě už neukazuje to světýlko v profilu ukazující jestli je daná osoba online nebo ne?
Mám pocit, že je to plošně pryč, ale nevím, jestli záměrně...
koniaash napsal:
já se objevuji když je to potřeba... čarodějové někdy přichází bez vyzvání a někdy i nevhod, ale určitě ne často, protože mají své Cesty..... Jsem záhadný, což?
tak jsem musel pustit babce Polovecké tance od Borodina a poslouchat při tom přednášku
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
hele du čumět na Ohněm a mečem... čus
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Ohněm a mečem vypadá zajímavě...
No, já se zrovna jdu koukat na Gravitaci.
A Škorpe: DEZERTÉRE, já si jen došel pro pizzu !
EDIT: Tak pro případ že by přišel nějakej Ježíšek jsem si upgradoval svůj wishlist na Steamu, i pořadí jsem upravil
Nakonec jsem tam hodil docela dost indie a Early Acces her ...
Upravil/a BadWolf dne 21.12.2013 22:52
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tu krásnější ???
EDIT: Všiml jsem si že reaguji malinko opožděně
Upravil/a METTALIC dne 21.12.2013 23:53
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Takže za prvý ... nějak ste se rozepsali ne ???
Za druhý.... to je dysgrymynacé tahat sem nejkrásnější z nejlepších.
Za třetí....rád vidím, ža Koniaashe ještě nedostali
Za čtvrtý... koukám, že i tady je dost "milovníků vánoc", což oblažuje mé svátečně znechucené srdce
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak Gravitace se líbila. Nic nebudu vyzrazovat, jen vám řeknu že byste se na to měli podívat.
Whirt řvoucí ohledně spoilerů je tak děsně legrační
A pro jednou jsem ten spoiler neřekl já
Přidal jsem odznáček Králové slunovratu - Vánoc se nebojíme. Tento odznáček bude odebrán na Tří králů (tj. 6. 1. '14) a příští rok bude všem, kteří neradi vánoce, udělen od 1. adventní neděle opět do Tří králů. Pakliže je zde ještě někdo, koho jsem zapomněl, klidně se přihlaste. A je-li tu nějaký milovník vánoc, který se cítí diskriminován, nechť se rovněž ozve.
Jde o časově omezenou recesi, neberte to, prosím, jako "ocenění"
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Takhle, já mám rád Vánoce jako svátky co slavíme ale nesnáším ten humbuk co s tím dělaj lidi
BTW ten odznak vypadá epic !
@BW: Tak 1) všechny odznáčky už jsou rozebrané a zbývá tam akorát banán, takže tam bude muset někdo s onou pravomocí přidat miniaturu vánočního stromku (když jsem to vymyslel, tak ikonku klidně najdu ). A 2) si vyber, co teda chceš mít za odznak!
@Mike: Ne, bylo to na někoho jiného, kdo vyspoilil, která postava umře
Upravil/a nagasadowcz dne 22.12.2013 01:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.