Ahoj mam problem s jaffetuv skon dokončil sem ten quest a vratil se zpět ale paklíče mi došly a tak sem se tam vrátil po 2 do jaffetova skonu a otevrel sem dvere a truhlu pro expert.Vše se podařilo otevřít a zase sem vyšel přes to bombardováný (hrozný) a když sem se chtěl portnout do samoty nešlo to píše to z této oblasti nemužež cestovat a já už nevim kam jít nebo odkad se portnout pls pomocte mam už jen save s 1 lvl a znova se mi to nechce dělat předem děkuji.
Jestli máš na mysli to samý jak já, tak to musíš proběhnout tím bombardováním a u mola si promluvit s kapitánkou lodi, pak tě to portne do Windhelmu
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Dostaneš se tam během questu, který nabereš ve Větrném Žlebu v docích od Orthuse Endaria (Východoříšská obchodní společnost). Z té oblasti se ale nedá jinak dostat, pokud tam budeš chtít jít po druhé, takže pozor na to. Vypadá to, že ta oblast má svoji mapu zvlášť, oddělenou od zbytku Skyrimu.
Upravil/a Freani dne 11.12.2011 15:47
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.