Hele, já to říkám už děsně dlouho !!
Hlavně proto že je to krátký a můžu tě tak oslovovat v mužským rodě a mužskej rod je lepší (už vidím ten dav feministek za dveřma ...)
Taky to děsně cool zní
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Achjo, tak mi zase bylo pomoženo
Trápím se tady nad jedním problémem, tak píšu kamarádce:
"Ahoj, potřebuju s něčím poradit a jiný biolog není po ruce, tak to s tebou potřebuju prokonzultovat."
"Nestíhám, ale ty jsi taky biolog a určitě se máš po ruce, tak to prokonzultuj se sebou."
Tak jsem to zkusila a je to ještě horší.
A Mopík zní stejně blbě jako Nagouš, takže to podporuji
Tasemnice napsal:
Achjo, tak mi zase bylo pomoženo
Trápím se tady nad jedním problémem, tak píšu kamarádce:
"Ahoj, potřebuju s něčím poradit a jiný biolog není po ruce, tak to s tebou potřebuju prokonzultovat."
"Nestíhám, ale ty jsi taky biolog a určitě se máš po ruce, tak to prokonzultuj se sebou."
Tak jsem to zkusila a je to ještě horší.
A Mopík zní stejně blbě jako Nagouš, takže to podporuji
Mopík zní trochu jako buzík, nebo hippík, takže já to používat nebudu.....
Jo ta diskuze je výživná, ale když jsem ji před časem pročítal, tak mě po 2 hodinách čtení začaly různé variace stejných odpovědí docela nudit
Upravil/a EldeR dne 03.12.2013 12:00
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Lidi, tak mám adblock a furt mi to zobrazuje takovýhle zelený reklamní odkazy VŠUDE....a nejdou zablokovat.... neví někdo co s tím? Fakt mě to dost irituje
G-mod je super věc Zde můj první výtvor Začlo to docela normálně jako ženská na gauči. Pak přišla TV, Barney, bordel a lampa.... Ale je to dobrý (Barney je tam proto, že mě strašně sral a měla jsem jeho kopií plnou mapu....aspoň jsem hned věděla koho si nasadím jako skin ) http://cloud-4.st...61F44483F/
Mopíku, tvůj adblock je nedokonavý Já mám naštěstí dokonavej
Ale fakt nevím co s tím
A to v květináči je Duriany požírající kaktus?
Becuase it looks like one
Jinak, mě Mopík zní jako jméno pro psa (konec konců jsem tak svýho psa v DA pojmenoval) a žádnej rým mě teda nenapadl
DOOM? O tom vím akorát že je to postarší, kultovní a byla to myslím první 3D hra ne ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.