Lidi, nikdy bych nevěřil, že cca šest cm vysoká kruhová svíčka s průměrem cca pět cm vydrží hořet víc jak 48 hod. v kuse... A hoří furt, i když se zdá, že už tam není žádnej vosk...
Sorry lidi že tu posledně moc nejsem, střeva zas zloběj (Tas, seš si jistá že nemáš nějakou ségru-bezďačku co by mohla být tak zoufalá aby vlezla do mě ?).
Anyway, budu se o!@#%§t po Nagovi a udělám souhrn příspěvků co tu mezitím byly...
Ale páč jsem línej tak to shrnu do jednoho slova: "Lol"
BTW reklamy serou
BTW2, já som v reálu děsně ošklivej (a to i když se umyju) ale jinak som ta nejvíc sexy komiksová bublina ever **19
Zvlášť když se háknu do obleku co mi udělal Whirt (viz. starej dárek pro Mopi k narozkám)
EDIT: LOOOOOOL, ono to pořád ještě cenzuruje slep-ice a op-ice ? Good old cenzura
Upravil/a BadWolf dne 22.11.2013 21:30
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
fuj koukám, že tu máme reklamy ve vlastních příspěvkách... To se nevybrala ta částka na chod, že se musel udělat tento krok? Nebo je v tom něco jiného?
Schválně zkusím pár slov: oblečení, auto, spodní prádlo, web, troll, počítač, lék, zubař, sex, deštník, zombie, knír
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ale že to tu zase rozproudilo aktivitu Třeba to není spambot, třeba je to prostě forma reklamy, kterou si na sebe web vydělává (ale přijde mi zvláštní, že většina těch odkazů stejně nefunguje správně..)
BW: Je to možný, já jich mám, ale teď už to určitě nebude bezďačka
Cenzura pobavila, chvíli jsem přemýšlela nad významem věty
Sakra, vy se máte. Já chci taky volno! :-( Zas musim tvrdnout do večera v práci jak k*kot do ....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopi: Hoď sem pak fotku Já tohle nikdy neuměla.. ale kamarádka z Austrálie mi uháčkovala tyhle klokany (ten velký má asi 30 cm)
Ti jsou totálně úžasní, vůbec se mi nechtělo věřit, že je to fakt její ruční práce. A dá se jim sundat kapuce (což je trochu děsivý, ale proč ne )
Upravil/a Tasemnice dne 23.11.2013 11:37
Viď, všem se s nima chlubím Akorát kamarádka tvrdí, že je to strašidelný, že to vypadá jak Slenderman v kostýmu.
Upravil/a Tasemnice dne 23.11.2013 11:41
Hm....
ani ne, Slendermanovi chybí očička ale kdyby upadly tak možná i jo
E: Tak jsem se rozhodla že udělám Point and click adventuru chození chce ještě dopilovat a zatím mám jen jednu věc na kliknutí, ale hej, mám hotový intro! http://scratch.mi.../14610664/
Upravil/a Mopidu dne 23.11.2013 12:18
Ad reklama: Jelikož linky stejně odkazují na pitomosti, automaticky jsem předpokládal, že jde o spambota... Jestli je to cílený krok, tak by možná bylo od SA fér, kdyby nás na to předem upozornil, nemyslíte? A mimochodem, jelikož jsem sám nějakou tu částku na chod webu přispěl - a nebyl jsem rozhodně sám - pochybuji, že je to kvůli tomu...
Upravil/a Ligos dne 23.11.2013 13:06
Ligos: je někde číslo účtu? Tak bych rád daroval ňákou kačku. :-)
Dneska jsem konečně četl tvou povídku na přání o Amoniusovi, luxus moc pěkné
čtivo :-)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
Ligos: je někde číslo účtu? Tak bych rád daroval ňákou kačku. :-)
Dneska jsem konečně četl tvou povídku na přání o Amoniusovi, luxus moc pěkné
čtivo :-)
Ó, děkuji!
A co se týče příspěvku - kdysi býval odkaz dole na hlavní stránce webu, ale SA ho již nejspíš odstranil...(?)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.