To je strašně krutý... Já bych z toho měla šok do konce života a kdyby se to stalo někomu se srdeční vadou, mohl z toho mít infarkt.. fuj Ještě že se tohle u nás neděje, přestala bych vylézat z budovy a spala bych ve škole
Ta Arena už mě fakt trápí... Obešla jsem všechny hradby kolem dokola- nic. Dlouho jsem bloudila kolem místa, kam mě všichni posílali. Nic. Několikrát jsem si to nechala zakreslit do mapy. Nic.
Jak ten palác vypadá? Rozeznám ho aspoň od ostatních budov? Vždycky, když něco vypadalo jakž takž honosně, vyklubal se z toho chrám :/
Pche! To jsi mi připomněla pár skvělých lamp
a tak dále a tak dále dala bych to do spoileru, ale pak se ten spoiler dlouho načítá a akorát je to obrovský
Upravil/a Mopidu dne 22.11.2013 17:51
To mi povídej, Googlení lamp je jedna z nejzajmavějších činností co jde na Googlu dělat
WHAT? Ve slově lamp je url? klidně si tenhle příspěvek citujte aby jste se přesvědčili, ale já tu žádný nemám.... reklama asi zasahuje
Upravil/a Mopidu dne 22.11.2013 18:03
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.