Achjo, teď mám z toho hlad Jsem zvědavá na Thajsko, kamarád říkal, že tam jsou jídla, u kterých i když si člověk řekne o nepalivou verzi, tak se to nedá ani spolknout
Já se tam pojedu víceméně najíst
Tak jsem se zasekla v Aréně hned na začátku... Po vyplnění pár úkolů, kde jsem pořád dokola měla něco/někoho někam donést, jsem se rozhodla, že zkusím najít palác, jenže.. ho nemůžu najít.. Už asi 5 lidí mi to zakreslilo do mapy, ale v mapě žádná značka není, palác nikde a internet, jestli to dobře chápu, nepomůže, protože jsou mapy náhodně generované.
Hezké Whirte
BTW teď budu každý den nadávat dokud nevýjde nová série GoT...... To je prostě úžasné! A upřímě třebaže je to hrozně stereotypní postava zamiloval jsem si Daenerys ten příběh v jejím podání je úžasný! Ona, Tyrion, Jon Snow a Jaime snad neumřou v příští řadě.... jinak příjdu o další oblíbené postavy
Tasemnice napsal:
Tak jsem se zasekla v Aréně hned na začátku... Po vyplnění pár úkolů, kde jsem pořád dokola měla něco/někoho někam donést, jsem se rozhodla, že zkusím najít palác, jenže.. ho nemůžu najít.. Už asi 5 lidí mi to zakreslilo do mapy, ale v mapě žádná značka není, palác nikde a internet, jestli to dobře chápu, nepomůže, protože jsou mapy náhodně generované.
Bug to není - zámek je vždy na kraji města za jakousi takousi branou, takže bych hledal podél hradeb
Len: Dík A přeju hodně štěstí při čekání na GoT a tak všeobecně co se týče charakterů, které máš rád
Whirt: To jsem taky už zkoušela, ale jediné, co jsem našla, bylo kovářství nelepené na hradby, ta budova podle mapy procházela zdí, ale průchod jsem nenašla Ale díky za radu, aspoň mám teď víc jasno a večer to zkusím ještě jednou, pozorněji
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.