Tasemnice napsal:
Kéž by takhle fungovaly granty
A co teď budeš dělat, když jsi náplň své celoživotní prace odpiskal během jedineho dne?
No přece budu ověřovat, jestli to funguje, vylaďovat definici k naprosté dokonalosti, objíždět světové semináře, kde budu přednášet a užívat si zasloužených plodů své práce...
Ligos napsal: @EldeR: Tak to mi připomíná tu skupinu vědců, která přišla na to, že čím déle kráva leží, tím je pravděpodobnější, že brzy zase vstane...
Jedině za předpokladu, že nezačne hnít
Upravil/a EldeR dne 19.11.2013 16:08
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tasemnice napsal:
Kéž by takhle fungovaly granty
A co teď budeš dělat, když jsi náplň své celoživotní prace odpiskal během jedineho dne?
No přece budu ověřovat, jestli to funguje, vylaďovat definici k naprosté dokonalosti, objíždět světové semináře, kde budu přednášet a užívat si zasloužených plodů své práce...
Můžeš mi, drahý kolego, popsat metodiku, kterou se to chystáš ověřovat?
já to hrál párkrát a stačilo, je to zabiják času. Nejzajímavější ale je, že se podle toho chystá film!
Možná už jste to věděli, ale já na to přišel až teď. Co si kdo ještě nevymyslí... film podle takové blbinky... http://www.csfd.c...s/diskuze/
Právě jsem dokoukal 9. díl 3 série GoT a musím říct, že to jsem................................................................vyloženě nečekal, upřímě mě nenapadlo, že by se mohlo stát něco takovéhleho......každopádně G. R. R. Martin znovu ukazuje svůj talent, ale vyloženě tohle jsem nečekal a bylo to dost svinský od autora , ale pokud se nemýlím tak tohle tak trochu přitvrdili režiséři, G. R. R. Martin to myslím říkal v nějákých rozhovorech o 3 sérii BTW BW už vím co jsi myslel
Tak ž tři dny přežívám na pěti piškotech denně....proklínám střevní chřipky (a tímto se chci i omluvit za svou neaktivitu na fóru, ani na chatu (sorry, Aure) )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.