EldeR napsal:
To mě připomíná, jak stojí ten učitel před třídou a říká " Tady to je samej debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček ..... akorát támhle vzadu je to jinak.... tam sedí dva debilové vedle sebe."
Nedávno to použil učitel
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lidi! Moje máma mi právě ukázala sbírku básniček co před 17ti lety napsala. Jsou boží! Možná vám pak sem zkusím nějaký propašovat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A to počkej, až se dřevorubec vrhne na eukalypty ......
Jinak trend o všem akorát kydat a řešit kraviny, namísto snahy donutit lidi používat mozek není zrovna moc šťastný, nehledě k tomu, že zcela chybí vedení dětí k samostatnosti a zodpovědnosti. Pořád akorát samá práva a nároky, ale žádné povinnosti.....A pak se všichni hrozně diví, jaké to má následky....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já jsem si jako malý představoval, že maturiťák je až po maturitě
Každopádně u nás je to tak zvykem. Většina maturiťáků je ve Žďársku (a v celé vysočině) vcelku brzo. Aspoň máme přípravy rychle za sebou a už si nad tím nemusíme lámat hlavy
Jo, já taky
To mi přijde docela fajn, mě maturiťák a všechny ty přípravy na něj hodně stresoval... mít to za sebou takhle brzo a moct se připravovat na maturitu samotnou by nebylo k zahození
My měli takto brzy stužkovák, pak byl maturiťák pro všechny ročníky na radnici (to bylo... heh, už ani nevím) a pak byl ještě třídní sraz s učiteli a pak ještě chlastpárty na nejmenované chatové osadě. A tehdy jsem se zapřísáhl, že už se neožeru A zatím se mi to daří plnit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele lidi kdo tu má zkušenosti s Windows 8.1 po upgradu se mi začali všechny hry strašně sekat. Nevíte jestli je i jiná cesta na přechod k nižší verzi krom re-installu OS ?? :\
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já budu mít maturiťák ani nevím kdy a to ani nevím jestli tam půjdu, nemám rád večýrky a plesy a diskotéky atd.
BTW, nevím kdo všechno tu má Legend of Grimrock ale jestli se zítra dostanu na kompa, jakože asi dostanu, tak dodělám svůj level a postnu ho na workshop
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.