Profesionální deflorace
No ano, bojím se jíst, protože se bojím parazitických červíků, a jak známo, já parazitické červíky nesnáším (ve skutečnosti střídavě na oběd zapomínám a utrácím tolik peněz za knížky, které nepotřebuju, že mi pak na jídlo moc peněz nevystačí a doháním to o víkendech doma tenhle týden jsem si třeba koupila skripta k předmětu, na který nechodím, ale zato mám hrozně ráda učitele, co je napsal )
Naga: Zas tak zlé to není, akorát žiju povětšinou na rohlících Pak přijedu domů a strávím víkend vařením A když zrovna nemám čas nakupovat přes týden knížky, nežiju si vůbec špatně
Vysvědčení, paraziti, deflorace, severská božstva, pojídání knížek a rohlíků....a navíc "oni" Tady to teda žije ...
Upravil/a EldeR dne 15.11.2013 12:01
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tas: No, zatím jsem nijak nepřemýšlel o přidání se k biologickým cvokoušům ale jak to tak čtu tak je to slušná parta XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak mám za sebou první zkoušku (u toho chlápka, co bude dneska u Krause ) a bylo to šílený. 30 otázek v písemce, 120 otázek psychologického dotazníku do jeho výzkumu- to jsou ty priority
Edit: Obzvlášť se mi líbilo, jak měl vymyšlený mechanismus, abychom neopisovali: "Kromě toho, že jsme vám rozdali 42 různých verzí záznamových archů, jsme vás ještě rozsadili tak, aby vedle vás z každé strany seděl blbec."
Upravil/a Tasemnice dne 15.11.2013 19:09
To mě připomíná, jak stojí ten učitel před třídou a říká " Tady to je samej debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček ..... akorát támhle vzadu je to jinak.... tam sedí dva debilové vedle sebe."
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.