Dobrý večer!
Dohral som dawnguard za strážcou úsvitu a začal som ísť za cech zlodejov. Mal som jednu misiu pri ktorej som mal byť sám, tak som nechal seranu čakať v cechu. No teraz tam prídem a už za mnou nechce ísť (nemôžem jej zadať príkaz). Stalo sa vám to už? Neviete čo s tým?
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
No hele, tohle se mi nikdy nestalo, spíš se mi stává, že někde pak Seranu zapomenu a nevím pak, kam pro ní jít. :-D Poradím ti ale jednu funkční fintu, vždycky, když chceš jít někam bez ní, propusť jí a pošli domů ;-) Zaručeně pak budeš sám a ona na hradě Volkihar, kam se pro ní budeš moct vrátit ( případně ke strážcům, pokud si nebyl na straně upírů ).
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Niečo podobné sa aj mne stalo, ovšem vtedy keď som ju poprosil, aby sa vyliečila. Mal som ju už ako za spločníčku a trvdila že sa vráti ku mne, ale sa vrátila k Strážcom úsvitu a žiadny dialóg na ňu nezaberal. (bolo to aj tu na fore riešené)Našiel som nakoniec návod na wiky, a podľa toho návodu cez konzolu som sa dostal do jej nastavenia, tam som musel zmeniť dáke zložky a až potom bola poslušná jak baránok. Takže ak ti nezaberie to prepustenie (mne ani na to nereagovala) tak skús na URL: http://www.uesp.n...rim:Serana preštudovať čo a ako.
Upravil/a Starec dne 15.11.2013 00:10
prepustenie nepomohlo, akurát jej zmizli dialógy úplne. zadal som do konzoly sqv DLC1NPCMentalModel a žiaden výpis mi nezobrazilo, nevidím tam ani jeden z tých príkazov.
Edit: Vyriešené, pomohol príkaz setpqv DLC1NPCMentalModel LockedIn_var False. Ďakujem za pomoc.
Upravil/a kissko384 dne 15.11.2013 16:20
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.