EldeRe, poslechl jsem tvých rad. Takový ten pocit, když sedíš v Microsofťácký počítačovně s MacBookem. A přímo nade mnou plakát "vyzkoušejte nový Windows 8,1"
Tasemnice napsal:
Sakra, tak to doufám, ze to bylo v reakci na Mika a ne na mě
Neboj, to byla čistě reakce na Nagu
Mike napsal:
EldeRe, poslechl jsem tvých rad. Takový ten pocit, když sedíš v Microsofťácký počítačovně s MacBookem. A přímo nade mnou plakát "vyzkoušejte nový Windows 8,1"
No vidíš ... já myslím, že trocha rebelie má něco do sebe
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Len: Viděl jsem zatím jen první řadu seriálu, teď čtu druhou knihu. Musím říct, že už první kniha u mě seriál jasně překonala. A to se první první řada velmi věrně držela předlohy. Tak doufám, že pak nebudu zklamaný. I když ve druhé knize je spousta věcí, které bych chtěl vidět na obrazovce s těmi skvělými herci, tak snad to nepodělají.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já též doufám, že ne, každopádně neuvěřitelně se těším na to až se mi knihy dostanou do rukou, a jsem jen rád, že na ně resp. aspoň tu první slyším chválu
Tasemnice napsal:
Sakra, tak to doufám, ze to bylo v reakci na Mika a ne na mě
Neboj, to byla čistě reakce na Nagu
Mike napsal:
Prosím vás, můžu se zeptat, kde jste stahovali GoT 2 sérii? 2* jsem už skusil stáhnout torrent, ale pokaždé s tím přehledem zpět, což mi nesedí k titulkům a já si je nechci časovat.mohli by jste mi tedy někdo prosím říct, kde?
No já mám přímo ty z Edny , ale problém je, že já jsem stáhl 2 nebo 3 torrenty a pokaždý tam bylo to v viděli jste, no ic jdu hledat dál.A když už pirát tož
Ahoj!
Až se budete v patek nudit, kouknete na Krause- bude tam můj učitel, jeden z našich největších exotu Ten samy den u něj shodou okolnosti dělám zkoušku. Zabývá se výzkumem toho, jak paraziti manipulují chování člověka, tak to třeba bude i zajímavý, pokud ho Kraus nechá
Mno,
Kraus mě popravdě trochu štve tím, jak málokoho nechává mluvit a neustále skáče do řeči... a dělá z lidí zbytečně ještě větší exoty, než jimi ve skutečnosti jsou...
Což je pochopitelné, je to jeho šou a on musí mít navrch, že?
@Tasi: Kouknu, ale Kraus dělá svoji show zábavně, takže to bude spíš o srandě než o nějakých přínosných informacích.
@Ligos: To je běžné ve formátu Late Night Show, ale pravda je, že Kraus to někdy dost přeháněl. Ale poslední dobou už hodně vyměkl.
@4FAN: TY KU*VY ZA*EBANÉ! Jak vidno, na YouTube už nelze přidávat komentáře, pokud člověk nesouhlasí s vytvořením Google+ účtu. Ať žije svobodný internet... Mám chuť pustit se do psaní románu 2031.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
EldeR napsal:
Kupodivu na mě zatím nikdo divně nekoukal.
Anebo tě zatvrzele ignorujou
Hah, že mě to nenapadlo. Ale jako hustej paradox - to svítící jablko na něm uprostřed nejnovějších Windows, plakátů, propagací Microsoft Office, a Microsoft education center… prostě sranda… a už jede zas wifi, tak ho s sebou budu vlášwt každej den. For fun.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.