Tasemnice napsal:
Já vím, ale... tam zas chybí ta jiskricka drzosti
To je dneska ale mládež ... to za našich mladejch let nebylo. Samý internety a diskotéky, slušnej člověk aby se bál vystrčit nos na ulici, aby ho nepřepadli nějaký tyhle chuligáni.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já plánuju dodělávat rozhovory nové i předělat ty, co se ztratily. Minule mě to celkem chytlo. Takže pokud bude čas, určitě se budu snažit to obnovit a určitě v tom nezůstanu sám. Takže žádné strachy
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice napsal:
Já vím, ale... tam zas chybí ta jiskricka drzosti
To je dneska ale mládež ... to za našich mladejch let nebylo. Samý internety a diskotéky, slušnej člověk aby se bál vystrčit nos na ulici, aby ho nepřepadli nějaký tyhle chuligáni.....
aby sis nemyslel, že to vadí jen vám, starouši (teda internet ne, internet je bezva )
Hele lidi, zoufalá věc Pravděpodobně som dostal něcoj jako zaracha takže tu budu spíš po večerech a omezeně
(přičemž dneska dělám referát )
Tas: To musela být nějaká mlhovina, tam je hodně ******** hvězdiček
Upravil/a BadWolf dne 11.11.2013 20:30
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No ještě vy začínejte -__-
Mimochodem víte o tom co Infinity Ward v jejich nekonečné nadutosti udělali?
A Nago ty dokážeš, vše ve vtip zvátit, což?
Upravil/a Leneren dne 11.11.2013 22:26
Lidi, škola nám do knihovny kupuje kvalitní čaj a kávu. Na gymplu by mě vyhnali, kdybych si přinesla do knihovny kafe (kdybychom tam tu knihovnu vůbec měli) a tady mi to škola ještě platí. Miluju to tu.
No to pozor, já se taky věnoval studiu, měl jsem jen přestávku mezi dvouhodinovou každotýdenní přednáškou o tom, proč je Microsoft the best. Ani jsem se neodvažoval vytahovat Macbook při výzvě, jestli tu nemá někdo ntb pro test WiFi… to by byla asi hard provokace.
Tasemnice napsal:
A co myslis, ze v te knihovně dělám?
Znám lidi, co si chodí to knihovny číst "ženský časopisy"
Mike napsal:
No to pozor, já se taky věnoval studiu, měl jsem jen přestávku mezi dvouhodinovou každotýdenní přednáškou o tom, proč je Microsoft the best. Ani jsem se neodvažoval vytahovat Macbook při výzvě, jestli tu nemá někdo ntb pro test WiFi… to by byla asi hard provokace.
Tak to já bych se být tebou hned pochlubil
Mimochodem, znáte to pořekadlo o domácím opeřenci bílé barvy, co po zásahu kusem horniny letící po balistické křivce, vydá hlasitý zvuk, svému druhu vlastní ????
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.