Já jsme četl Děsivé dějiny, Děsivé osobnosti a Děsivou vědu.Možná by se ty knížky ještě někde našli
Rade, já se tam rád přihlásím!
BTW vyfoť obličeje těch vyučujících rád je uvidím
Upravil/a Leneren dne 24.10.2013 18:06
Mopidu napsal:
Jsem jediná komu to píše že na stránce 63 je vir?
Néééé, já tam napsala dlouhy příspěvek, jak kráva - ( na mě teda dlouhý ) a nějaká stránka TLUSTOKOALA to bugne radsi ani nechci vědet, co se tam pak na te stránce dělo ....
Děsivé dějiny jsem vždycky milovala, jako knížky i seriál Na knížkách jsem vyrostla.
Nejradši mám ty písničky, tuhle jsem třeba loni omýlala pořád dokola při studiu filosofie
(BTW kolem Tlusté koaly denně chodím, tak se jich můžu zeptat, jestli mají zavirované stránky )
Dám stranu - 63 - hodí to nebezpečí malware - kliknu na pokročilé a napíše to "Podrobnosti o webu www.tlustakoala.cz" Prostě tady za tohle může nějaká tlustá koala a basta ...
Stále to blbne? Odkazy jsem odstranil ze všech interesovaných příspěvků...
(dal bych to jako edit k poslednímu příspěvku, jenže Mike do toho prostě musí zas kecat - potrefená husa (nic ve zlým, když tak jen trochu)... )
Upravil/a Ligos dne 24.10.2013 20:28
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.