Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
aaa... zrada. Vypadá to, že v CZ je jen Skyrim To budu s Arenou, Dagerfallem v ***
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Konečně dorazím domů z práce a hle, co se mi objevilo na stole
Aaw, závist závist! Děsně se na ní těším. Já už jí mám taky doma, ale tam se dostanu až v sobotu A celý příští týden mám školu od 8 do 6, někdy do 7, a hromadu knížek, co potřebuju přečíst. Já si tu Arenu prostě jen tak nezahraju
Ale aspoň to na chvíli uspokojí mou úchylku na mapy
LordeS napsal:
aaa... zrada. Vypadá to, že v CZ je jen Skyrim To budu s Arenou, Dagerfallem v ***
Tak čeština pro Daggerfall a Arenu nebyla vytvořena ani neoficiálně, natož oficiálně. I když u Daggerfallu byl jeden nadějný pokus. Myslím, že nějaké soubory by se dali sehnat. Ale zdaleka by to nebyla kompletní čeština, s tím jak velký obsah Dagg má.
Whirt napsal:
Tak čeština pro Daggerfall a Arenu nebyla vytvořena ani neoficiálně, natož oficiálně. I když u Daggerfallu byl jeden nadějný pokus. Myslím, že nějaké soubory by se dali sehnat. Ale zdaleka by to nebyla kompletní čeština, s tím jak velký obsah Dagg má.
Aha to jsem nevěděl. Škoda, teď se mi budu všichni smát, jakej jsem lemp na ENG
Ligos napsal:
Pro Morrowind + datadisky je neoficiální CZ... (Pokud tě tedy zajímá i ten...)
Jop, tu jsem kdysi měl. ale díky
Upravil/a LordeS dne 17.10.2013 22:35
Est Sularus Oth Mithas
Dobře. Síla mne provázej. Snad můj rod zůstane neposkvrněn. Když za mnou stojí legendární členové tohoto cechu a uctívači Řádu Božského Mika, není čeho se bát.
........dost keců, jde se pařit.
Est Sularus Oth Mithas
LordeS - zde je čeština o které jsem mluvil. http://www.uloz.t...estina-zip Pokud si pamatuju, tak je velká část knih přeložená, ale ostatní věci jsem nezkoumal. Ten člověk co to dělal s malou skupinkou (Hamlet si myslím říkal), naposledy zmiňoval, že mají přeloženo takových 8%. Dál se to od roku 2009 nepohnulo nijak daleko a celkově se projekt kompletně zastavil.
Dneska ráno mi přišla sms od spolubydlící:
"Ahoj, doufám, že si moc a moc užíváš pitvu. Snědla jsem ti buchtu. Promiň."
Maminka mě varovala, že koleje obchází nosorožec sublimátor a sublimuje jídlo z ledniček. Už to začíná
Naga: Oba jsou vystudovaní geologové (Ing, shodou okolností oba vystudovali na Ostravské ), táta dělá stavební geologii a mamka učí matematiku a fyziku U nich na koleji prý nosorožec sublimátor obcházel. Člověk si vždycky dal něco do ledničky a než se vrátil ze školy, nosorožec to vysublimoval.
Mike: Mně se líbí na škole, ale z koleje moc nadšená nejsem.. nicméně trávím většinu času ve škole, knihovně nebo ztrácením se po Praze, takže tu stejně jenom spím a skladuju jídlo
Tasemnice: Hm, hm, hm... rozumím... sice nesouhlasím (na základě poskytnutých informací) ohledně skladování jídla (resp. ano, se skladováním, které však je nabouráváno dalšími osobami)...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.