Leneren napsal:
Eh, děsí mě, že polovina osazenstva jsou módi....ani nevím proč....
páč traktor, všichni víme jak se nám tu namnožili
Jo to jo .. .asi to je infekční
Nechceš mě snad nazývat zdrojem infekce
Ale teda je fakt, že je tu větší šance narazit na moda, než na obyčejného uživatele... Za chvíli bude normou být modem
To by mě nenapadlo .... mimochodem modi, všimli jste si , že tenhle http://skyrim.4fa...ookup=3899 nám tady docela usilovně oživuje rok starý témata ???? Podle mě docela zbytečně.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Hergot, neví někdo, proč mi najednou přestala fungovat automatická kontrola pravopisu v OpenOffice?
Aktualizoval jsem verzi, znovu stáhl CZ slovník, ale pořád nic. I když napíšu sebevětší blbost, program to prostě ne a ne opravit...
Leneren napsal:
Když už jste řekli, že se tu módi nějak namnožili, napadlo mě jestli bychom je nemohli střílet jako škodnou..................................................................................................
Leneren napsal:
Když už jste řekli, že se tu módi nějak namnožili, napadlo mě jestli bychom je nemohli střílet jako škodnou..................................................................................................
Leneren napsal:
opatrně - chlapec jedna drzatá...
Mě nikdo nenapraví jsem nepolapitelný jako voda
Tak bacha, abys nezamrz .... blíží se zima
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Leneren napsal:
opatrně - chlapec jedna drzatá...
Mě nikdo nenapraví jsem nepolapitelný jako voda
Tak bacha, abys nezamrz .... blíží se zima
No jestli tak rychle jako v GoT, tak se bát nemusíme
METTALIC napsal:
Len: To neni špatný nápad
Běžní uživatelé převezmou kontrolu
Ne, dokud jsem tu já.
Mimochodem, všiml jsem si, že spousta lidí používá tohodle smajlíka: ne jako smajlíka údivu, ale něčeho úplně jiného a stále jsem nepochopil čeho...
Nelíbí se mi, že se mi nahoře vw výpisu zobrazuje z jedné strany mého nicku Mike a Ner, připadá mi to jako by mě z jedné strany hlídal Javert a z druhé Jean Valjean
Leneren napsal:
Nelíbí se mi, že se mi nahoře vw výpisu zobrazuje z jedné strany mého nicku Mike a Ner, připadá mi to jako by mě z jedné strany hlídal Javert a z druhé Jean Valjean
hm, hm, hm... jsme bdělí!
Víme, koho POŘÁDNĚ ohlídat!
Leneren napsal:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.