Inu, málem jsem taky podlehnul, ještě že na to fakt nemám čas....
Přesně totéž jsem si říkala včera - nejhorší na té kravině je, že ani nevyžaduje nějak extra čas ... a člověk si řekne, tak proč to nenechat na pozadí a jednou za čas tam něco upgradovat ... dneska ráno jsem si říkala, tak jo, balím nějaký sušenky - ale nějak jedu dál, s tím, že to musí mít konec a co je na tom konci
Tak... realizuju jeden z těch méně náročných nápadů, které jsem v zápalu kreativity měl... Charaktery do stripů nechávám zatím u ledu s tím, že mě jednou napadnou
Whirt napsal:
Tak... realizuju jeden z těch méně náročných nápadů, které jsem v zápalu kreativity měl... Charaktery do stripů nechávám zatím u ledu s tím, že mě jednou napadnou
Kuk sem...
Krutě ! Kdybych si tolik nezakládal na svojí profilovce tak by to byla moje nová profilovka
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Díky moc. Ale kdyby vás náhodou napadla nějaká ta mořská potvora, která se dá zpracovat pomocí nějaké části lidského těla, rád to přivítám
Zatím mám jenom toto a pak následuje: chobotnice, ryba, muréna, angler fish, blob fish
Upravil/a Whirt dne 16.10.2013 20:56
Tak jsem se nudil a udělal dva obrázky k Dead Space:
Tenhle mě napadl když jsem četl Dead Space Bad Luck Brian na oficiálním Dead Space facebooku:
Tenhle spoiluje bosse k Dead Space 1 a k Dead Space 3:
Pokud se někdo aspoň usmál tak jsem rád Páč jinak som to asi dělal zbytečně
Upravil/a BadWolf dne 16.10.2013 22:27
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dotaz, lidi, mám od května 32 GB flashku, USB 3,0, která mi zničeho nic najednou nejde načíst - tedy, ani ve windows, ani v Macu... nikde.. prostě zapojím a PC/Mac jede dál, jako by se nic nedělo... je mi to docela líto, pčtenku od ní už nemám a stála skoro litr... Nevíte někdo co s tím?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.