Jo! Rozvláčně jsem se rozepisoval v nekonečný. Jsem navýsost spokojen! ... kdo by to byl řekl, že já, zarytej zastánce Microsoftu si koupim MacBook. Ale telefon mám stále ten s Windows, na iPhone už peníze nebyly.
Konečně po půlroce uklizena.
Upravil/a LordeS dne 28.09.2013 21:26
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
a to jsem ještě musel "mazat" aby nezakryly obrázek ale mých oblíbenců tam je hodně.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Zdravim, chtěl bych se zeptat co je to za aplikace, které používáte, jak se vám na ploše ukazují hodiny, kalendář, počasí atd... Díky předem za odpověď, na slunečnici sem nic nenašel pro W8 ale asi sem se špatně koukal.
Sem nejlepší trenér na světě
Pokud máš slabší stroj, tak se na ty min.apl. vykašli. Zbytečně to zpomaluje pc.
Est Sularus Oth Mithas
Já mám docela silný stroj, takže o výkon obavy nemám, ale když to bez nich šlo doteď tak to musí jít dál bez nich, i tak díky
Sem nejlepší trenér na světě
Sem zvědavej, co řeknete na moji plochu, až ji sem prdnu. Spíš teda na dvojplochu 2 monitory .
Ale to se nejdřív musim dostat domu z práce, což bude až po desáté v noci
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.