Ale jo dobrý jen jsem si říkal že musím tenhle rok trochu zamakat tak tu jsem tak občas.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Hele lidi jsem na tom podobně jako vy. Sice jsem na minulé stránce, ale také nevím, o čem mluvit. Takže do třetice všeho dobrého - Ahoj
Upravil/a PrincessLeia dne 13.09.2013 16:10
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Tasemnice napsal:
EldeR: Ale nezdá Od chvíle, co vím, že přivazuješ poníky na koleje, u tebe předpokládám jen nejhorší
EldeR napsal:
Pak ne ... nejdřív si ho někde uváže a nachystá, počká až se probudí a pak to teprve začne.... Dyť by z toho chudák Mike jinak nic neměl A to ještě nevíme, jsetli nemá lehce sadistický sklony, páč to by Mikovi ještě napráskal důtkama....
Ty se v tom přímo vyžíváš!
Já za to nemůžu, že mě napadaj takovýhle věci zcela automaticky
A to mám ještě takovou blbou vlastnost, že každou kravinu v podstatě skoro vidím před očima......
Ale jinak se zrovna v tomhle rozhodně nevyžívám Popravdě by se mě to nejspíš nelíbilo ani v jedný roli
@Mike, Naga: Copak ste si to zase přičarovali za ocenění chlapci ???
Upravil/a EldeR dne 13.09.2013 16:15
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak teď jsi mě hluboce urazila...
A navíc, kdybych to dostal já, tak by to byl výsměch všem uživatelům tohoto fóra
Upravil/a Parrot dne 13.09.2013 16:55
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.