Jenže mě toto chování neskutečně vytáčí... Beze srandy...
(Chápal bych, kdyby to bylo jednou za měsíc, ale den co den o sobě prohlašovat, jak jsem božský a bůhvícoještěvšechno... Tady už nejde o srandu, ale o poruchu osobnosti... )
Upravil/a Ligos dne 03.09.2013 17:17
Hele Miku, nebudu chodit kolem horké kaše. A i když tím riskuji naše přátelství, musím bohužel říct, že tyto tvoje narcisické výstřelky (ať už jsou myšleny jakkoliv) se mi hnusí.
Takže sranda nebo ne, mě se to hnusí a pokaždé, když si něco takového od tebe přečtu, mám sto chutí si střelit devítkou do koaly...
@Ligos: Zas ty tvoje tajné magické řády a tajemství... Kdybys toto nenapsal a normálně o tom diskutoval, nebo se té debatě prostě vyhl, bylo by to mnohem nenápadnější. Lidé, kteří mají skutečná tajemství, zpravidla nikomu neříkají, že je mají
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Moji milí Whoviané. Pokusil jsem se o to sestavit svoje jméno plus přezdívku v abecedě Pánů času. Snad sem dal všechno tak jak má být. Musím říct, že vypadám vcelku hustě Ti kdož neznají moje jméno na to díky tomu mohou přijít
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.