Thomas na muže s čírem dotírá, ať se vzpamatuje, mezitím skryje svůj střep.
,,Ty nedáš pokoj kur-" vykoktá střílející pankáč a pak, zatímco přebíjí, změní názor: ,,Dobře... Vidíš tamhlety dveře? Ty od kulatýho stolu? Běž tam a získej pro nás klíč od sklepení. Běž! My dva tě kryjem!"
Gerret se snaží dostat muže k rozumu, ale ten je těžký a vůbec se nemůže dostat na nohy. ,,Zab- mě-" vydá ze sebe slabým hlasem a chytne ho za ruku.
Upravil/a Lord Rade dne 02.09.2013 20:23
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
"Nemohu kamaráde. Nemám čím. Proto potřebuji do zbrojnice. Pověz mi, jak se tam dostanu a dopřeju ti věčný odpočinek." sákra, kde se ve mne ta slova berou... "Nemáš nějaké světlo? Prosím, pomoz mi a já pomohu tobě."
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Prostě šťastný den. "Ani cigáro nemáš?" kuřáci mají zapalovače pokud ne, prošacuji ho a jdu se věnovat dveřím zbrojnice.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
"Jdu na to. Ale jestli mě sejmete, tak se vážně naseru!" Pohrozím jim a zamumlám: "Ne, že by vás to potom muselo kdovíjak trápit." No a provedu to s modlitbou na rtech.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
,,Ne..." odpoví Gerretovi muž, přestože ho už začal šacovat. Musel jít po slepu, ale dveře nakoncec znovu našel. Lehce je otevřel a ocitl se v další temné místnosti.
Thomas pohrozí a vběhne do akce. V obytné místnosti je už pouze sedm nakažených. Jeden z nich přímo před ním ho se svěšenou hlavou pouze pozoruje, další tři pomalu protrhávají plachtu jednoho ze stanů z kterého se následně ozývá ohlušující křik, pátý a šestý se nacházejí u dveří ke Kulatému stolu a tím pádem blokují cíl a poslední z "přeživších" se řítí právě k Thomasovi.
,,Zahrajem si hru?!" zavolá pankáč za Thomasem. ,,Kterýho máme sejmout jako prvního?" směje se potom šíleně.
"Zas*aná tma." Vrátím se zpět k raněnému a zeptám kde jsou umístěné jaké zbraně. Po hmatu hledám kuš, nelépe dvě a toulec šípů. Nějaká dýka/nůž by se taky hodila. Pokud najdu i kopí, beru s sebou také. Samozřejmě hledám i nějakou baterku apod.
Est Sularus Oth Mithas
,,Nevím- sakra!" zakřičí ze všech sil zraněný muž na Gerreta. Tomu nezbyde nic jiného než hledat po hmatu. Nahmatá stůl se šuplíky, kde nachází krabice s náboji, jejichž ráži po hmatu nezjistí. Poté začne zkoumat povrch stolu a řízne se o něco ostrého. Nejspíš nahmatal sečné zbraně: nože, dýky a něco většího nejspíš mačetu. Dále začal hledat po zdích, kde nahmatal police s různými palnými zbraněmi: asi dvě brokovnice, tři útočné pušky, pět pistolí. Ještě než si něco konkrétního vezme se projde po místnosti a hledá dál. Nachází dvě figurýny v studeném brnění. Jedna drží meč se štítem a druhá kuši a na zádech má toulec se šípy. Našel svou zbraň.
Thomas ukáže na nakaženého, který k němu blíží a sotva co to udělá se mu rozletí hlava. ,,Pěkná trefa," řekne pankáč jeho svalnatému kolegovi. ,,Teď já," dodá a vyprázdní polovinu zásobníku na nakažené u dveří.
Vletím do dveří a prudce je po sobě zavřu. Hned se rozhlédnu v místnosti po něčem, čím bych je mohl zajistit. Pak se podívám po klíči, který po mně chtěli.
"Konečně. Už tě miláčku nikomu nepučím, slibuju." Polaskám svou kuš, vezmu šípy, dvě dýky a jednu útočnou pušku - pokud má zásobník, jestli ne, tak ji tu nechám. "Seš si jistej, že to vážně chceš?" Zeptám se raněného. Pokud ano, vrazím mu dýku do oka a nechám ji tam. Na schodech nabiju kuš. Postupuji(plížením) až k recepci.
Upravil/a LordeS dne 03.09.2013 00:08
Est Sularus Oth Mithas
Thomas přiběhne ke dveřím a pokouší se dostat dovnitř, ale marně - jsou uzamčené. Mezitím co do nich buší, slyší křik lidí z obklíčeného stanu. Brzy na to je muži s AK-47 postřílí a jdou se ke stanu podívat.
,,Je tam někdo?" zeptá se pankáč a na to do stanu vypálí zbytek svých nábojů.
,,Tak... My tu jako nejsme," řekne svalovec. ,,Řekni ať otevřou a dají nám ten klíč a necháme je žít... nebo... to raději neříkej, když tu nejsme...
Gerret si vezme, co pobere- svou kuši, šípy a dvě dýky. Puška není nabitá a on nechce ztrácet čas s hledáním vhodné munice. Vyběhne ze zbrojnice a vrátí se ke zraněnému. Zeptá se ho jestli to opravdu chce a on souhlasí a dodá: ,,Pozdravuj Thomase a Jeffa... jestli jsou naživu." Na to mu do oka vbodne nůž a nechá ho tam. Opustí jeho tělo a zamíří k východu. Na schodech, kde je ještě trochu světla vloží jeden šíp do kuše. Pak se opatrně plíží k recepci.
Zjišťuje, že mezitím, co tu byl naposled se situace uklidnila. Z chotby u recepce nahlédne do obytné místnosti a spatří oba známé gangstry společně s jiným neznámým mužem u dveří ke Kulatému Stolu.
Pečlivě zamířím na svalovce a vystřelím. Po výstřelu se okamžitě přesunu na druhou stranu recepce a znovu nabiju kuši. Vykouknu a pokud mám šanci na zásah pankáče, střílím.
Est Sularus Oth Mithas
Thomas přijde ke stanu s předstíraným úsměvem a požádá muže, aby odstoupili. Potom nahlédne dovnitř a spatří čtyři rozstřílená těla. Není známo jestli postříleli živé lidi, nemrtvé, nebo všechny.
,,A ku*va!" zařve pankáč. Když se Thomas od stanu odvrátí spatří druhého muže mrtvého se šípem v hrudi.
,,Nemám náboje!" brání se pankáč. Střelec teď Thomase nejspíš nevidí.
Gerret chvíli pozoruje situaci a vidí, že muž od dveří zamířil ke stanu. Zamíří na většího muže a vysřelí. Šíp zasvyští vzduchem a zabodne se mu do hrudi. Okamžitě padá k zemi.
,,A ku*va! zařve pankáč a vzdává se. ,,Nemám náboje!" křičí.
" Ty nemáš náboje a já slitování." Zastřelím pankáče. Poté přebiju a opatrně postupuju k oběma novopečeným mrtvolám. Oběma zabodnu dýku do oka. proč ji tupit, že? Vezmu zpět šípy. "Kde jseš ty třetí parc*ante?" Směrem ke stanu. "Carle, Niko pojďte ven. Už je to v pořádku! No i když..."
Est Sularus Oth Mithas
Thomas odvrátí pankáčovu pozornost a schová se do stanu k mrtvým. Pak zařve na střelce, aby ho zastřelil. Za chvíli vidí jak padá k zemi.
,,Kde jseš ty třetí parc*ante?" volá střelec a Thomas ví že to patří jemu.
Gerret není milostiv a když muž ve stanu odvrátí pankáčovu pozornost, tak ho chladnokrevně popraví. Poté si připraví další střelu a vydá se k tělům, kterým vrazí dýku do oka a vytáhne si své šípy. Nakonec zařve na muže ve stanu a zavolá lidi z kuchyně.
"Jsem Thomas, kněz! Připletl jsem se sem, když jsem hledal rodinu svého přítele. Utekl jsem z vrchního patra. Vyjdu pomalu s rukama nad hlavou a ty nestřílej. Promluvíme si! Souhlas?"
Pokud ano, skutečně pomalu a s rukama nad hlavou vylezu.
" Dobře, polez ven. Znáte ho někdo?" Kuši mám stále připravenou. Pokud má Thomas kolárek(to bílé v límečku) " Padre nechci mít na rukou svatou krev. Prosím nedělejte žádnou blbost." Pokud jej nemá "Prosím nehýbejte se. Počkáme co řeknou ostatní."
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.