"to ani mě ne ... takže projedeme Lizovem jelikož zásoby máme, tak tam snad nebudeme muset ani zastavovat a pak by jsme se třeba mohli podívat k jezeru, určitě tam je nějakej hotel nebo něco podobnýho ... tam by jsme mohli nějakou dobu zůstat" nastartuju motor
"Dobrá.. tak k jezeru." řeknu a vyndám z batohu vodku, "Ash.. trochu se napijeme ne?" řeknu a podám jí láhev s vodkou. "Ty Petere, nemůžeš.. ty řídíš." dodám ještě.
Skupina se rozhodne a míří k jezeru. Peter sedí za volantem a jede směrem přes Lizov. Thomas vytáhne lahev vodky a společně s Ash za jízdy popíjí.
Po čtyřiceti minutách cesty projíždí skrz obec Lizov. Většina domovů zde je spálená na uhel. Stojí pouze kamenná věž u hřbitova. Thomas v ní ovšem zahlédne něco překvapivého. Hledí z ní na ně muž s dalekohledem.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Snad jsem to nepřehnal s tím pitím.. pomyslím si, kouknu co mi zbylo v láhvi a schovám ji do batohu. "Hele, tamhle na nás kouká ňáká mánička s dalekohledem.." řeknu a ukážu na toho chlápka ve věži u hřbitova.
Upravil/a Aurelius dne 01.09.2013 20:21
Peter se podívá a muže s dalekohledem vydí také. Má na sobě zelenou pláštěnku a mlčelivě se na ně dívá. Svým nehybným pohledem ze sebe vyzařuje strach.
,,No jo... je tam..." přizná Ash.
"budeme pokračovat, nechci riskovat s nově nalezeným pokladem ... jen doufám, že nemá pušku nebo tak něco a nezačne po nás pálit ... nebo by to mohla být past ... radši to projedeme rychleji" jak řeknu tak udělám a zrychlím
Peter šlápne na plyn a vzdaluje se od pozorovatele. Ten jen stále zírá za vozem. Spálený Lizov jim zůstal za zády a teď projíždí okolo lesů. V pohodovém okamžiku se ale něco vyřítí z lesů a to přímo pod kola. Auto nadskočí a zase dopadne na zem.
,,Co to sakra-" řekne vylekaná Ash a podívá se do zpětného zrcátka.
"jako skočit pod auto ? no já nevím ... takže mam jet dál nebo se zachováme hodně a půjdeme aspoň omrknout co se stalo? ... nemusíme přímo k tomu ..." zkusím něco zahlédnout tím zrcátkem
"Ash, zůstaň raději uvnitř a hlídej dodávku. My to omrkneme." řeknu, vystoupím připravím si kapesní nožík a pomalu půjdu k lidskému tělu, z dálky se budu snažit poznat co je to zač.
Ash zůstává v autě a Peter vedený Thomasem přistupují k tělu. Opatrně kráčí podél lesa po silnici a z deseti metrů zjišťují, že se jedná o starého muže, kterého pod koly doslova zřídili. Vypadá mrtev, ale v tu po nich natáhne ruku . ,,Úúúúáááá!" křikne bolestně a marně se pokouší vstát. Oba si oddechnou, že se jedná pouze o nakaženého, ale přesto je na něm něco lítostivého, co v něm z jeho starého já zůstalo.
"Do háje, jsi v pořádku?" Snažím se mu pomoc vstát. " Jsou tu ti parchanti z Apokalypsy, musíme do zbrojnice. Hned!!! V přízemí jsou zabarikádovány děti. Nesmějí je dostat." Podpírám ho při chůzi ke zbrojnici.
Upravil/a LordeS dne 02.09.2013 19:17
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.