Začala jsem se dívat na doporučení zdejší stránky na video "Sips plays" a ten chlapík je prostě geniální Tedy trochu mi vadí ty četnééé slovní úlevy, ale za to to stojí přehlédnout
Ligos: Jjj "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
A pak jsi se opětovně ptal zde na pokecu a zde jsem ti odpověděla - i s omluvou, že jsem neodpověděla v témě, kam odkazuješ "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Hledalo by se ti to líp, kdybyste (kdychom) nebyli tak ukecaní
Upravil/a PrincessLeia dne 29.08.2013 21:39
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Hledalo by se ti to líp, kdybyste (kdychom) nebyli tak ukecaní
Mám to!
PrincessLeia napsal:
Mike - jj, promiň, na to jsem neodpověděla. Hele, mám z toho zhlédnutí šptné vzpomínky. Všechny ty nechutné a přehnaně naturální nerealistické scény a šílené chování všech vyskytujících se postav filmu. Prostě se mi z toho protáčel žaludek a to je dost pádný důvod film nemít v oblibě
Ahá... No, ale pokud přihlédneme k tomu, že leccos takové v baroku bylo, zvláštně pak na dvoře Krále Slunce...
Ale ano, myslím, že chápu, ono harém např. je vyjádřen vskutku... naturalisticky!
Mike napsal:
Ahá... No, ale pokud přihlédneme k tomu, že leccos takové v baroku bylo, zvláštně pak na dvoře Krále Slunce...
Ale ano, myslím, že chápu, ono harém např. je vyjádřen vskutku... naturalisticky!
Naturalisticky ???hmm... Naturisti, nudisti, harém .. .asi se na to mrknu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Pokud takové baroko bylo (což nikdo nemůže vědět s naprostou jistotou), soucítím s obyvateli tohoto období, ale nemusím si jej připomínat tímto způsobem. Ale můj názor je, že filmaři rádi vše přehání, jelikož je to prostě atraktivní, dělat z lidí žijících v historii poloopice či zvrhlíky. Takový jsou, byli a budou, ale charakterizovat tímto způsobem celá období... Hm... Ať už to bylo jakoliv, tento film mě o pravosti nepřesvědčí a zrovna příliš estetické a duchovní krásy mi neposkytuje, abych si jej chtěla z jiných důvodů zopakovat
Upravil/a PrincessLeia dne 29.08.2013 21:59
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Nejvic me tu u zapisu bavi, jak se nas prvaky vsechny katedry snazi ziskat pro sebe.. dneska me mimo jine pul dne presvedcovali, at jdu studovat parazitologii - chudaci, takove mrhani casem :-D
Upravil/a Tasemnice dne 29.08.2013 22:23
PrincessLeia napsal: Pokud takové baroko bylo (což nikdo nemůže vědět s naprostou jistotou), soucítím s obyvateli tohoto období, ale nemusím si jej připomínat tímto způsobem. Ale můj názor je, že filmaři rádi vše přehání, jelikož je to prostě atraktivní, dělat z lidí žijících v historii poloopice či zvrhlíky. Takový jsou, byli a budou, ale charakterizovat tímto způsobem celá období... Hm... Ať už to bylo jakoliv, tento film mě o pravosti nepřesvědčí a zrovna příliš estetické a duchovní krásy mi neposkytuje, abych si jej chtěla z jiných důvodů zopakovat
Tak jako je pravda, že třeba církev, představitelé, jsou zde vyobrazeni zcela špatně, tedy, neodpovídá to realitě, ale, jinak si myslím, že je to ok, tedy, jasně, mírně přehnané...
Však ok, Miku, různé názory dělají debaty zajímavějšími Neberu ti tvé sympatie
Každopádně vidím, že přibylo pisatelů Dokončovala jsem nový příspěvek Drakorozené a nestačila sledovat místní dění. Stejně však hodlám už odejít k rodinnému krbu Vlastně doslova Miluji praskání dřeva a přihazování polínek...
Takže se majte!"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.