nagasadowcz napsal:
@Mike: Buď rád! Tohle mně někdo říct... Pravda, radši asi ženská, než EldeR, ale člověk by neměl být moc vybíravý
EDIT: Lidi, já valím, mám dnes vyřizování. Takže tchüsste (objevím se až večer).
bavíme se o jídle, ne sexuálních preferencích ... v tom druhým Mika rozhodně ne Mimochodem na někoho, kdo si zkouší apartní kloboučky si docela troufáš ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ale když vidím ten brutus obrázek - asi bych nechtěla koalu nasr** ...hmmm - Tak proto koaly jedou na eukalyptu - on má údajně uvolňující účinky ( bez něj by to asi fakt vypadalo jak na obrázku ...)
Mike napsal:
Jo a o co jako jde? Kdo jako bez přerušení odpoví na nejvíc otázek?
á propos, takže Parrot to napsal špatně, chápu-li to dobře?
Teď jsem tam nebyl, psal jsem Máhovi, jdu se mrknout.
O to nejde, i když to taky tak můžeš brát - jde o to se podělit o názor na seriály
EDIT: Papušíku, sice se to dá vzít tak, že to taky doporučuješ, ale bylo by dobrý, kdybys tam odpověděl přímo na mou otázku a doplnil to o to, že souhlasíš s Mikem...
Upravil/a Whirt dne 28.08.2013 14:21
Parrot napsal:
A teď si představte, že by koaly byly čtyřnásobně větší.
Mělo by lidstvo šanci přežít? Nebo by jen bylo více steaků?
Víš, to právě záleží na těch listech... Buď by byly krotký, roztomilý , hodný plyšáci, nebo by to byla velká, zlá a hlavně pološílená divoká zvěř... Ale to už je nám fuk, to by lidstvo dávno vyhynulo... Záleží na stromech...
Ale když vidím ten brutus obrázek - asi bych nechtěla koalu nasr** ...hmmm - Tak proto koaly jedou na eukalyptu - on má údajně uvolňující účinky ( bez něj by to asi fakt vypadalo jak na obrázku ...)
MortuusDominus napsal:
Víš, to právě záleží na těch listech... Buď by byly krotký, roztomilý , hodný plyšáci, nebo by to byla velká, zlá a hlavně pološílená divoká zvěř... Ale to už je nám fuk, to by lidstvo dávno vyhynulo... Záleží na stromech...
Čím krveznívější tím lepší ne???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.