Ále, člověk si zvykne na všechno... Konec konců, kdo se může pochlubit vlastním bytem, který má jen a jen pro sebe? (S občasnou dámskou návštěvou )
A naštěstí nemáš pravdu - není tu slyšet všechno. Kdyby tomu tak bylo, těžko bych tu vydržel žít...
Jsem člověk z vesnice, z ohromného venkovského stavení a teď tohle - byt veliký, jen jako náš (tedy teď už rodičů) obývák... A plně mi to vyhovuje!
Ehm ehm ... já mám taky vlastní byt v paneláku
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal: @EldeR: Tak to gratuluju. A jsi spokojen?
No tak je to rozhodně lepší, jak drátem do oka Pravda je, že je občas něco slyšet, ale zase na druhou stranu vlastní bydlení, je vlastní bydlení. Ono se časem ukáže, až se zdejší odpůrci "králíkáren" postaví na vlastní nohy, jestli si všichni pořídí bydlení svých snů, které bude naprosto bezchybné, nebo jestli se vůbec zmůžou na to, aby si něco vlastního pořídili.
Znám osobně pár takových, co akorát frflají proti panelákům, ale stále bydlí s rodiči, často právě v tom paneláku a vzhledem k tomu, že nejsou schopní si odpustit žádnou zábavu, nemají našetřenou ani korunu na to, aby si teda pořídili něco lepšího. Nebo je další skupina, která radši platí pronájem, který je měsíčně stojí víc jak mě hypotéka + náklady na bydlení, protože jim příde naprosto strašný, že by měli splácet 30 let vlastní bydlení.
.
MortuusDominus napsal:
Tohle se ani nemusí lepit, paráda... Kdyby se náhodou omylem ( samozřejmně že i bez pomoci ... ) ten znak urval a spadl ze zdi, tak se taky nikdo nedostane ven
Ligos napsal: @EldeR: Jo, máš recht. Já tedy sice nyní patřím mezi ty, kteří platí nájem, ale za tři -čtyři roky půjdu zcela určitě do hypošky na baráček...
Tak to pěkně šetři, abys měl co nejvíc do začátku .... já už budu letos přefinancovávat
.
Tak instaluju nový Saint Row a jsem zvědav jaké zvrhlosti se tam odehrají. Pak musím koupit předobjednat Amnesii 2
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tal som se BTW podíval na účet... a zjistil jsem že mám dost peněz jak na TES Anthology tak ještě na ty ME DLC co chci.
Tak se to hledání papírku s PINem po celým pokoji vyplatilo, si to asi co nejdřív objednám.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tal som se BTW podíval na účet... a zjistil jsem že mám dost peněz jak na TES Anthology tak ještě na ty ME DLC co chci.
Tak se to hledání papírku s PINem po celým pokoji vyplatilo, si to asi co nejdřív objednám.
To by se mě líbilo taky, podívat se na účet a mít tam na všecko co chci.....
mám taký pocit že to by sa mi nepodarilo mať všetko čo chcem ani po vykradnutí všetkých bánk sveta
Upravil/a Norbi dne 23.08.2013 17:06
You can kill yourself, or die trying...
Jsem se celej den neukázal ty jo.. to víte, moc práce Dveře byly ráno už ok, nevim jakym způsobem to dokázali, budu se pak muset zeptat Miládky (to je moje sousedka) ta ví všechno co se kde šustne
Páni, já pořád přemýšlela, odkud znám Vicky Pollardovou, a ona hrála Thénardiera na koncertu 25. výročí Bídníků - a byla nejlepší Thénardier, jakého znám!
Tasemnice napsal:
Páni, já pořád přemýšlela, odkud znám Vicky Pollardovou, a ona hrála Thénardiera na koncertu 25. výročí Bídníků - a byla nejlepší Thénardier, jakého znám!
Vicky je nej Teda ne,Teda jo,Teda ne,Teda jo
EDIT: Nej stejně jak většina rozhovoru končí Bambeřici
Upravil/a METTALIC dne 23.08.2013 22:45
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.