@MD: Já mám vždycky radost, když se tu mihneš. Prakticky už to na mě působí jako svátek
@Mike: Jak jsem psal, byl to jen pokus a rozcvička. V hlavě už dlouho nosím spoustu melodií, ale než je převedu do patřičné podoby, tak potřebuju nějaký cvik. Každopádně jsem rád, že to neurazilo
@Ligos: Některé (spousta) její věci jsou dost zvláštní. Proto se mi to tak líbí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Okeňáci mě zas nasrali.. měli sem jít něco dodělávat a řekli že přijdou ráno, na půl osmou.. je čtvrt na devět a to víte že tu ještě nebyli nesnášim lidi se kterýma se na něčem domluvím a pak z toho sejde.. fakt ty vole
Co ste to tady zase provedli ???? takovejch stránek a ještě samej transvestita
@Mahoney: Mimochodem, na tom videu, jak zdravíš členy fóra, jsi mě sprostě ignoroval, takže jen co uplácám panenku woodoo, tak se těš na pekalná muka a za druhý, ještě stále doma používám, jak ty říkáš takovou tu "hnusnou bílou kancelářskou klávesnici", kterou jsem zakoupil zhruba před 19 - 20 lety ke svýmu prvnímu PC. Je to taková ta věc, co ještě nemá ani mezi CTRL a ALTem tu hnusnou windowsáckou klávesu a za těch 300 Kč, co mě onehdá stála mi slouží celá ta léta bez jakýchkoliv problémů.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Co ste to tady zase provedli ???? takovejch stránek a ještě samej transvestita
@Mahoney: Mimochodem, na tom videu, jak zdravíš členy fóra, jsi mě sprostě ignoroval, takže jen co uplácám panenku woodoo, tak se těš na pekalná muka a za druhý, ještě stále doma používám, jak ty říkáš takovou tu "hnusnou bílou kancelářskou klávesnici", kterou jsem zakoupil zhruba před 19 - 20 lety ke svýmu prvnímu PC. Je to taková ta věc, co ještě nemá ani mezi CTRL a ALTem tu hnusnou windowsáckou klávesu a za těch 300 Kč, co mě onehdá stála mi slouží celá ta léta bez jakýchkoliv problémů.
tak to mě mrzí, nenapadlo mě že na to video budeš koukat a to s tou klávesnicí mě taky mrzí
Mahoney napsal:
Ok. A ještě jednou pardón, že jsem tě zapomněl pozdravovat, což jsem zvláštní, když jsem si vzpomněl i na Lena.. no, jsem zkrátka hlava děravá..
Nic se neděje, to je prostě ta neúcta ke stáří Mimochodem i moje klávesnice je starší jak polovina uživatelů tohodle fóra Ale zatím ji měnit nehodlám, i když přítelkyně k ní má taky výhrady, po tom všem, co si se mnou prošla k ní mám nostalgický citový pouto a tohlencto támhlencto
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mahoney napsal:
Ok. A ještě jednou pardón, že jsem tě zapomněl pozdravovat, což jsem zvláštní, když jsem si vzpomněl i na Lena.. no, jsem zkrátka hlava děravá..
Nic se neděje, to je prostě ta neúcta ke stáří Mimochodem i moje klávesnice je starší jak polovina uživatelů tohodle fóra Ale zatím ji měnit nehodlám, i když přítelkyně k ní má taky výhrady, po tom všem, co si se mnou prošla k ní mám nostalgický citový pouto a tohlencto támhlencto
Tohlencto támhlencto.. i ty jeden!
Jasně, tak vydržela pěknou dobu jak řikáš, já taky nerad měním něco, s čím jsem si něco prožil, jako třeba ta okna, tahle jsou sice fajn, ale tamty semnou prožili mnoho vzpomínek a todlencto támdlencto, takže tak .
Jinak, já mám teď tuto a s tou jsem tedy naprosto spokojen
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.