Pro příznivce hry Morrowind a Medieval II: Total War je tu připravovaný mód
Morrowind: Total War
Ovšem nebude dostupný jen samotný Morrowind. K dispozici bude i kus Cyrodiilu (Cheydinhal), kousek Skyrimu (Riften a Větrný Žleb ) a přístupný bude i severní Black Marsh.
Někde jsem četl, že to vydají někdy v létě za rok.
Každopádně, já se moc těším. Pracují na tom týpci, co se podílejí na Third Age: Total War, takže to bude hodně kvalitní počin.
Podotýkám, že hra je ve fázi alfa. Na hru si tedy ještě počkáme. Projekt ale mrtvý není, pracuje se na něm kdesi v Rusku
Překlad do Aj bude prý zajištěn
Hratelné frakce
• The Great House Redoran
• The Great House Hlaalu
• The Great House Telvanni
• The Great House Indoril
• The Great House Dres
• House Dagoth (Sixth house)
• Tribunal Temple
• The Empire
• Ashlanders
• Nords of Skyrim
• Skaal
• Tribes of Black Marsh
Neříkám, že to nevypadá špatně, docela megalomanský projekt, dle mého...
Á propos, možná by nebylo od věci sem hodit odkaz na nějaké ofiko stránky projektu, jsou-li k dispozici, kde je možné sledovat aktuální stav věci...
Mike napsal:
Á propos, možná by nebylo od věci sem hodit odkaz na nějaké ofiko stránky projektu, jsou-li k dispozici, kde je možné sledovat aktuální stav věci...
Dal jsem to úplně dolů.
Jestli umíš rusky....
Upravil/a Demetrius dne 12.08.2013 15:47
Nejoblíbenější díl:
Steam jméno: Commenus Oblíbená rasa: Imperiál Oblibený způsob hraní: Těžká zbroj, meč + štít, obnova Oblíbená frakce: Ledohradská univerzita Politický směr: Cyrodiilská republika
Mike napsal:
Dal jsem to úplně dolů.
Jestli umíš rusky....
Spasíba, ja paněmaju pa russkom jezyku. (Ale nemám nainstalovanou ruskou klávesnici... )
Jen pro zajímavost, existuje i http://www.twcent...-Total-War , tedy mód, kde je celý Tamriel. Mám ale pocit, že tento projekt už byl bohužel zastavený.
Nejoblíbenější díl:
Steam jméno: Commenus Oblíbená rasa: Imperiál Oblibený způsob hraní: Těžká zbroj, meč + štít, obnova Oblíbená frakce: Ledohradská univerzita Politický směr: Cyrodiilská republika
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.