V tom rychlopsaní mi tam utekla ve dvou slovech písmena, ale pochopit se to dá i tak. Snad za to nedostanu minusové body, když i v zadání soutěže jsou dvě pravopisné megahrubice. Díky za tenhle nápad, super ;-)
Djorten Daul napsal:
V tom rychlopsaní mi tam utekla ve dvou slovech písmena, ale pochopit se to dá i tak. Snad za to nedostanu minusové body, když i v zadání soutěže jsou dvě pravopisné megahrubice. Díky za tenhle nápad, super ;-)
No... z mého pohledu dvě uteklá písmenka nebudou asi žádný problém.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Akceptujeme obě varianty, povídka musí být čitelná, pokud tam budou samé chibyčki, tak to fakt je... na pováženou, přinejmenším.
Co se novinky týče, jdu provést korekturu, o chybách vím, nicméně, pokud, tak (platí pro všechny) hlaste chyby přímo kompetentním osobám (moderátorům/administrátorům fóra, zde členům komise) pomocí SZ.
No a ještě k povídce, hlavní samozřejmě je, aby bylo maximálně dodrženo zadání a pravidla obecně, koneckonců, s pravidly (dle pravidel ) souhlasí každý, kdo se zúčastní soutěže, a to v jejich plném rozsahu bez jakékoli výjimky.
Tak, připomínám, že zítra, tedy 11.8.2013, končí první část soutěže, tedy, zasílání Vašich děl. Pro všechny, kteří ještě otálejí je zde poslední možnost, jak se do soutěže zapojit.
éh chtěl jsem se zapojit, ale nic rozumného mě nenapadlo... takže jestli máte zájem i o nerozumné díla, tak není problém a něco sepíšu. Napadla mě totiž dobrá romská hláška : ,,More, duch!"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
11. už sice je ale neoficiálně předpokládám, že hodnotit se bude až někdy po rozednění. Nějakou stránku snad zvládnu do nějakejch 90 minut a pak hned pošlu.
AHA dneska je desátýho
Upravil/a Lord Rade dne 10.08.2013 03:08
Za nějakých pár hodin je stvořil to veledílo, které jsem právě odeslal. Upozorňuji, ale že bylo tvořeno z mnou nalezené nahrávky, takže veškeré nadávky a popisy jsem tvořil dle toho. Jinak bych nic takového asi nikdy nestvořil.
ps: a dle toho jak jsem napsal tenhle komentář jsem se i dost vypsal... no už půjdu spát.
Upravil/a Lord Rade dne 10.08.2013 06:07
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.