Já jsem se poprvé seznámila s bratrstvem když mě napadli ve Vorařově. Poté jsem u něho našla lístek, že už ten co si to objednal zaplatil. Asi dva dny potom jsem už nevim jak dostala úkol promluvit s tim malým klukem jak utekl ze sirotčince. Vyvolával temné bratrstvo a řekl mi ať zabiju tu z toho sirotčince. Pak, když jsem jí zabila jsem dostala vzkaz: Víme To. Šla jsem se vyspat no a unesli mě...... No a pak myslim že pokračování všichni znáte... UPOZOŘNĚNÍ NÁSLEDUJÍCÍ TEXT MŮŽE OBSAHOVAT BUDOUCNOST DĚJE!
Jinak škoda že na konci vás ta velitelka zradí velká škoda byla fajn.. Teď sídlí temné bratrstvo v jitřence ale zatim je tu jen tam malá upírka, já, ten nevim jak se jmenuje jak zadává Questy a ještě nějakej novej člen takže by mě zajímalo, co s toho bude. Jinak mám dotaz.. jak se můžu očistit od odměny když nechci platit ani do vězení..? Ta velitelka temnýho bratrstva na začátku říkala, že v Riftenu žije nějakej cech, kterej tě za peníze očistí nevíte někdo náhodou?? Předem dík za odpověď
Ano v riftenu jsou takový dřevěný schody když po nich sejdeš tak bys tam měla najít vstup do stok. Tam se propleteš stokami a dostaneš se do cechu zlodějů.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Taková zajímavost když půjdete od Bíleho Průsmyku k Loreius Farm (asi Lorein statek) tak tam ho potkáte s vozem na kterém je bedna (Rakve matky noci) polámalo se mu kolo u vozu a poprosí vás abyste ho spravily a dál to neprozradim (a to úplně z jednoduchého důvodu: Dál to neznám ) ale je to opravdu zajímavé - ještě teď na chvilku odejdu od tohoto tématu ale jak vám jdou vždy dát lekci ti 3 magoři tak mám takovou smůlu (nemohu se pomstít) protože jednou je na mě zavolal Sinmir ( http://www.uesp.n...rim:Sinmir ) - Nesmrtelný a jako druhá Dorthe ([url]http://www.uesp.net/wiki/Skyrimorthe[/url] ) dítě Alvora nejde zabít sakra nemohu vykonat pomstu proooooooč!!? ale udivuje mě že je namě poslala malá holka no tak už tuhle zprávu asi ukončim už je dost dlouhá. Ahoj.
arnysimilar napsal:
Temné Bratstvo mám dohrané. Ako bonus som získal starobylú zbroj temného bratstva, veľmi slušnú dýku a tiež môžem vyvolať ducha vraha, ktorý bojuje dokým neskape. Cicera som nechal žiť a v Jitřence sa k nám znovu pridal. Tá malá upírka ma naučila alchýmiu do úrovne 90. A Afgánec má ešte sériu questov. Vysušená matička smrť stále zadáva vraždy dokola (1200 goldov sa šikne, nie?). Celkom slušne mi rarobila aj mučiareň. Obete sa priznali aj k tomu čo nevedia.
Túto sériu questov považujem za jednu z najvydarenejších v hre.
Hm. S každou postavou jsem dotáhl Temné Bratrstvo do Svatyně u Jitřenky.... Pokaždé mne zamrzela mučírna plná obětí...... Jsme Elitní Vrazi, a ne nějací špinaví Kati...
Teprve předevčírem (stydím se až hrůza) jsem zjistil, že mučírna je prostě jen prostředek k dalším výdělkům...
Jen tak ze zvědavosti jsem si zkusil, co z toho mí kolegáčkové mají a po chvíli mi první oběť vyklopila, kde si ukryla nasyslený prašule.... Tak jsem zmáčkl i zbývající tři oběti mučení a káplo z toho celkem 6200 septimů, poschovávaných různě v šutrech, či pařezech po celém Skyrimu....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.