Já dostanu dopis s Moxxiným výstřihem a na obálce s Lambdou? Hustý
Hned jak ho dostanu tak musím nějak hustě odepsat
Mettalic: Néé, to nemusíš, já si přečtu jakkejkoli dopis co mi posleš takže tam ten výstřih dávat nemusíš Já rád čtu dopisy.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
METTALIC napsal:
Mopi: OK pošlu svůj výstřih určitě bude mít radost.
Tak kolik neaktivních moderátorů přede mnou ještě tajíte?
No, pár by se jich našlo...
Tasemnice napsal:
nagasadowcz napsal:
@Mike: Výmluvy
@Tasemnice: Člověče, co ty všechno nejsi? Výtvarnice, parazitoložka, matematička, odbornice na literaturu
Chápu, že vy lingvisté jste na vysoký zdegenerovali, ale já měla ještě před třemi měsíci normální hodiny matematiky a spočítat 2027-2013 ještě umím i z hlavy!
(Mimochodem, chodila jsem na seminář z matematiky- brala jsem to jako výzvu- a přestože jsem jako jediná z něj z matematiky nematurovala, byla jsem tam strašně populární, protože kdykoliv jsem se dostala k tabuli, celý seminář skončil v záchvatech smíchu. Doteď je pro mě integrál sprostý slovo a Petákovou považuju za nejděsivější knižní horror).
Ad počty: Tyjo, já ekonom a takový školácký chyby...
Mopidu napsal:
No na iPodu taky nejsou čísla žádnej med, obzvlášť když člověk píše rychle
(Jinak 2027 se odehrává Deus Ex: Human Revolution kde jsou takový augmentace už úplně běžný a lepší než normal končetiny takže proto si těch 14 let počkám )
Mám pro tebe ty karty. Byly drahý jako prase!
Hej seš boží, Réjo, zítra si je vyzvednu
Ok. Kdybys ještě nějaký chtěla, třeba do toho Isaaca, tak není problém, řekni si
Poslední dobou jsem po večerech zkoušela všechny horrorové módy (questy) do Skyrimu co jsem sehnala a zdaleka nejlepší mi přišel tenhle: http://skyrim.nex...ds/30017/? Je to jako kombinace Skyrimu, Amnesie a Saw
Mike napsal:
No jako já vesele a často prohlašuji, že "studuji již tři roky ekonomii, aniž bych jí rozuměl. Úspěšně."
Jinak, docela souhlas, no.
Přesně moje situace v matematice- vždycky jsem v semináři prolezla s dvojkou na vysvědčení, přestože jsem většinu vůbec nepochopila. Byli tam dokonce lidi, kteří měli horší známky než já, přestože v matematice byli mnohem lepší. Asi magie Po maturitě jsem si oddychla, že už mám od matiky pokoj, ale to se mi vymstilo při obhajobě SOČky, kdy jsem před porotou složenou z poměrně známých českých biologů zkolabovala na statistice. Od toho dne jsme s matematikou úhlavní nepřátelé a u zápisu na vysokou jí vyzvu na finální zápas >: (
Tasemnice napsal:
Viď, občas mám dojem, že čím je člověk v oboru lepší, tím blbější chyby dělá.
To je krutá realita ......a platí na to jedině kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat a samozřejmě být stále ve střehu.
Právě že člověk pak zná tolik chytáků a léček, že je stále kontroluje, kontroluje, kontroluje... a pak udělá tu nejprimitivnější chybu, která je tak blbá, že by ho ani nenapadlo jí předem kontrolovat
Mett: Zkus, pokud možno v noci- mooc roztomilej quest
Mike: Psycholožka? Cože?
Upravil/a Tasemnice dne 31.07.2013 14:24
Tasemnice napsal:
Viď, občas mám dojem, že čím je člověk v oboru lepší, tím blbější chyby dělá.
To je krutá realita ......a platí na to jedině kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat a samozřejmě být stále ve střehu.
Právě že člověk pak zná tolik chytáků a léček, že je stále kontroluje, kontroluje, kontroluje... a pak udělá tu nejprimitivnější chybu, která je tak blbá, že by ho ani nenapadlo jí předem kontrolovat
Mett: Zkus, pokud možno v noci- mooc roztomilej quest
Mike: Psycholožka? Cože?
Přesně tak...
... no jasně, tvé komentáře k osobám jsou... psychologické... (do háje, teď nemám nic k ruce, ale v některých zprávách fakt, že jo )
Ty jo SKYRIM jsem nehrála pěkně dlouho , už je to nuda Zapnu oblivion , Flákám se doma, kreslím Joela a Ellie, poslouchám Amon Amarth a půlka prázdnin pryč ale mě to je vlastně jedno, chci už mít maturu za sebou... no a má aktivita do budoucna ? Já sama nevím
(Á propos, pořád jsi brána jako "aktivní" moderátor. Nedávno jsme se o tom bavili spolu se SkyrimAdminem a ten mi řekl, že neaktivní módi nemají nárok na ocenění "tým"... přičemž tedy nárok na moder. rank mají. Logické. )
Mgr., Bc. Henryka Laholu, Th.D., DrSc., multi dr.h.c., kardinála českého, sedmého markraběte moravského etc. etc. etc. novým mesiášem a zvěčnila jeho jméno v oficiálním stranickém pozdravu. Ten se skládá se zdvižené pravice, slov: „Hej, hola, Lahola“, následného trojího tlesknutí a klapnutí dřeváky.
aneb Méťo, ukazoval jsem ten článek ségře a prostě... to nešlo to sem nedát...
Upravil/a Mike dne 31.07.2013 16:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.